Καλή επιτυχία παιδιά!!!




Σε κλίμα χαράς, το Σάββατο 28 Ιανουαρίου 2017, έκοψε την Βασιλόπιτά του το Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου Aγίου Δημητρίου.

Στο ασφυκτικά κατάμεστο φουαγιέ του 3ου Λυκείου από μαθητές, γονείς και φίλους του ΚΦΑΔ, ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Κοινωνικού Φροντιστηρίου Πάνος Μπαντούνας, το Συντονιστικό Συμβούλιο και οι Εθελοντές υποδέχθηκαν τη Δήμαρχο Μαρία Ανδρούτσου, τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκο Δασόπουλο, τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Νέα Πνοή – Προοπτική για τον Άγιο Δημήτριο» και της μείζονος αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Χρήστο Πρεκετέ, τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «Δημιουργική Ενότητα» Φάνη Οικονομάκο, τον επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΜΕΤΕΧΩ» Βασίλη Κουτσοβασίλη, τους Αντιδημάρχους Τεχνικών Υπηρεσιών  Άγγελο Γαβαλά, Κοινωνικής Μέριμνας Ελένη Καντζέλη και Οικονoμικών Υπηρεσιών  Σούλη Σοφιανόπουλο, τον Αντιπρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Γεώργιο Ζέρβα, τον Πρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής Αναστάσιο Αδαμόπουλο, την Αντιπρόεδρο του Οργανισμού Παιδείας, Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Προστασίας (ΟΠΚΑΠ)   Ελένη Χατζηδημητρίου, τον Αντιπρόεδρο της Δευτεροβάθμιας Σχολικής Επιτροπής κ. Δημήτριο Μπουραντώνη, τους Δημοτικούς Συμβούλους κ. Βάσω Αλεξίου, Κωνσταντίνο Κωτσίδη, Μάκη Μπέλλο, Αναστάσιο Πολυκανδρίτη, Βαγγέλη Μαλαθούνη και Γιώργο Κοκοτσάκη και την Διευθύντρια του ΟΠΚΑΠ κ. Αθηνά Βλάχου.

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

Στο χαιρετισμό της η Δήμαρχος ευχαρίστησε από καρδιάς τους εθελοντές για την πολύτιμη προσφορά τους στην μαθητική κοινότητα του Φροντιστηρίου και τόνισε την ύψιστη σημασία του έργου τους, ευχόμενη πολλές επιτυχίες στην επαγγελματική τους πορεία.

Ευχαρίστησε και τους γονείς που εμπιστεύονται τη δομή του Φροντιστηρίου και ευχήθηκε κάθε πρόοδο στους μαθητές.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Εντεταλμένος Σύμβουλος ευχαρίστησε κι αυτός με τη σειρά του τους εθελοντές ενώ ανακοίνωσε στους γονείς τη δημιουργία και για φέτος θερινών τμημάτων προετοιμασίας μαθητών για τη Γ’ Λυκείου, πρωτοβουλία που έγινε άμεσα δεκτή με ενθουσιασμό.

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Την πίτα ευλόγησε ο Αιδεσιμολογιώτατος πατήρ Παναγιώτης Φαλιέρος. Το φλουρί κέρδισε ο φυσικός κ. Δημήτριος Δημητρόπουλος ενώ ο τυχερός της κλήρωσης ενός tablet ήταν ο φιλόλογος κ. Θανάσης Σταυριανόπουλος. Επίσης, κληρώθηκαν τρία διπλά εισιτήρια για κινηματογράφο στους μαθητές. Μετά το τέλος της κοπής της πίτας ακολούθησε η δεύτερη ενημέρωση γονέων από τους εθελοντές διδάσκοντες.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.