Ηλιούπολη: Στην οδό Μαρίνου Αντύπα μεταφέρεται η εφορία




Mε απόφαση του Υπουργείου Οικονομικών και της ΕΤΑΔ, μετεφέρεται η ΔΟΥ Ηλιούπολης, Αργυρούπολης–Ελληνικού και Αγίου Δημητρίου στο κτήριο του ΟΠΕ (Ελληνικός Οργανισμός Εξωτερικού Εμπορίου), στην Ηλιούπολη, επί της οδού Μαρίνου Αντύπα.

Η απόφαση αυτή έρχεται να δικαιώσει τους αγώνες του Δήμου Ηλιούπολης για την καλύτερη εξυπηρέτηση των πολιτών, την αναβάθμιση των συνθηκών εργασίας για τους εργαζόμενους, την μείωση των μετακινήσεων στην πόλη και την ικανοποίηση πάγιων αιτημάτων της τοπικής  κοινωνίας, στο πλαίσιο του ευρύτερου πέραν των αρμοδιοτήτων του Δήμου, ενδιαφέροντος για την λειτουργία της πόλης και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των κατοίκων.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Η δικαίωση αυτή εντάσσεται ακόμη στην πολύχρονη προσπάθεια που καταβάλει ο Δήμος μας, αξιοποίησης της Δημόσιας Περιουσίας της Ηλιούπολης και απόδοσης στους κατοίκους της.

Ο Δήμαρχος Βασίλης Βαλασόπουλος εξέφρασε την βαθιά ικανοποίηση του για την απόφαση αυτή και ευχαρίστησε ιδιαιτέρως τον επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστο Κοκοτίνη για την συμβολή του στην προσπάθεια, αποδεικνύοντας ότι η Τοπική Αυτοδιοίκηση ενωμένη επιτυγχάνει το βέλτιστο αποτέλεσμα για το συμφέροντα των δημοτών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.