Η κοπή της πίτας της Δημοτικής Βούλησης
Η μεγάλη προσέλευση δημοτών και εκπροσώπων φορέων χαρακτήρισε την εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας από τη Δημοτική Βούληση Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017.

Μέσα σε μια θερμή ατμόσφαιρα και αφού η εκδήλωση πήρε την ευλογία του πατέρα Αντώνιου, ο επικεφαλής της παράταξης, Δημοσθένης Δόγκας, παρουσίασε σε ένα σύντομο βίντεο τις παρεμβάσεις και πρωτοβουλίες που πήρε η Δημοτική Βούληση και ο ίδιος προσωπικά κατά το 2016, εντός και εκτός Δημοτικού Συμβουλίου. Όπως τόνισε, “φιλοδοξούμε να εκπροσωπούμε όλους τους κατοίκους του Δήμου μας και να λέμε με παρρησία την άποψή μας όπου και όπως χρειάζεται”.
Και πρόσθεσε: “Θέλουμε να ακούσουμε τις προτάσεις και τις απόψεις όλων, διότι δεν δίνουμε μια προσωπική αλλά μια συλλογική προσπάθεια για το καλό του τόπου μας και των ανθρώπων που τον αποτελούν. Στο Δημοτικό Συμβούλιο δεν κάνουμε στείρα αντιπολίτευση, αλλά όσο πιο εποικοδομητική γίνεται, γι’ αυτό θέλουμε και τη στήριξή σας. Εύχομαι από καρδιάς να έχουμε μια καλή χρονιά”.

Μεταξύ άλλων παρευρισκομένων, την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους η πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Γυναικών Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Μαριάννα Μαυραγάνη, ο πρόεδρος του Επιμορφωτικού Συλλόγου Βάρης, Χρήστος Ριφιώτης, ο πρόεδρος του Εξωραϊστικού Εκπολιτιστικού Συλλόγου Χερώματος Βάρης, Φώτης Κούτρας, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ηπειρωτών Νοτίων Προαστίων “ο Ρόβας”, Πέτρος Θανόπουλος, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Μανιατών Νοτίων Προαστίων, Γιώργος Πιερράκος, ο πρόεδρος του Ομίλου “Νέοι Ορίζοντες Φιλίας”, Γεώργιος Δρίτσας, η πρόεδρος του Αττικού Πνευματικού Συλλόγου Γλυφάδας, Μαίρη Ιωάννου, η πρόεδρος του Συνδέσμου Φίλων Χορού και Παράδοσης Τερψιθέας Γλυφάδας, Αναστασία Βατιμπέλα, ο πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Υποθαλάσσιας Προστασίας Ορυκτού Πλούτου και Αρχαιοτήτων Βυθού, Εμμανουήλ Λούβαρης, η διευθύντρια του Δημοτικού Σχολείου Βουλιαγμένης, Αλεξάνδρα Σταθοπούλου και ο Γεώργιος Γραμματικός, μέλος της Εθελοντικής Ομάδας Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.