Η γιορτή των εθελοντών της Βάρης




 

Η Εθελοντική Ομάδα Δασοπροστασίας και Πυρασφάλειας Βάρης, σας προσκαλεί στην ετήσια εκδήλωση για την κοπή της Βασιλόπιτας, η οποία θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου και ώρα 19:30,
στο χώρο του ιταλικού εστιατορίου “DaGiovanniconTsiliCasanova”, Λ. Αθηνάς 41 και Άρεως 2 στη Βουλιαγμένη
(πλησίον του ιερού ναού Παναγίας Φανερωμένης).

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστεί το έργο και η συμβολή της Ομάδας στην Πολιτική Προστασία, θα απονεμηθούν τιμητικές διακρίσεις σε εθελοντές και θα επιδοθεί τιμητικός ευχαριστήριος έπαινος στους χορηγούς της Ομάδας.

Συμμετέχει ο πολυβραβευμένος και διακεκριμένος Διεθνούς φήμης Σολιστ και Συνθέτης Φώτης Ματζαρίδης,
όπου θα ερμηνεύσει το “ValseBrillante” του F. Chopinκαι την “MoonlightSonata/Σονάτα υπό το Σεληνόφως” του L.V.Beethoven.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευγενική στήριξη και χορηγία: του εστιατορίου“DaGiovanniconTsiliCasanova”, των αρτοζαχαροπλαστείων “Elias”, των εταιρειώνSONUS και ICTC, του New-Start και χορηγό επικοινωνίας την εκπομπή ¨ΑΝΑΔΕΙΞΕ ΤΟ” και την “INPOINTPRODUCTIONS”.

Η παρουσία σας θα μας τιμήσει ιδιαίτερα

Η είσοδος είναι ελεύθερη.

Για τη Διοικούσα Επιτροπή
Ανδρέας Σαμαράς

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.