Γλυφάδα: Ενημέρωση για τα social media, την εργασία και την επιχειρηματικότητα




Πλήθος κόσμου παρακολούθησε τη Δευτέρα το βράδυ την ξεχωριστή διάλεξη για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την καταπολέμηση της ανεργίας που διοργάνωσε ο Δήμος Γλυφάδας στο Διασχολικό Κέντρο της πόλης.

Ο Ντένης Κουτούδης, πιστοποιημένος επαγγελματίας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (social media) και δη στο LinkedIn, μίλησε εκτενώς για την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας και την εύρεση εργασίας μέσω του μεγαλύτερου κοινωνικού δικτύου για επαγγελματίες στον κόσμο, του LinkedIn. Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, στην εισαγωγική του τοποθέτηση, αναφέρθηκε στο ρόλο της δικτύωσης στην επιχειρηματικότητα και φυσικά στην αναζήτηση εργασίας και τόνισε ότι η δημοτική αρχή θα αναλάβει και άλλες ανάλογες πρωτοβουλίες για παρόμοιες εκδηλώσεις, που στηρίζουν το επιχειρείν και βοηθούν στην καταπολέμηση της ανεργίας.

Ειδικές αναφορές έγιναν από τον κ. Κουτούδη στους τρόπους επαγγελματικής δικτύωσης (networking) καθώς επίσης και στην αναγνωρισιμότητα του εμπορικού σήματος (brand awareness). Τέλος, ο βασικός ομιλητής της εκδήλωσης περιέγραψε αναλυτικά τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσει κανείς για να πετύχει τον επαγγελματικό του στόχο μέσα στο μεγαλύτερο κοινωνικό δίκτυο των επαγγελματιών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.