Έρχεται το νέο βιβλίο του Γιάννη Κωνσταντάτου




To τέταρτο βιβλίο του δημάρχου Ελληνικού-Αργυρούπολης, Γιάννη Κωνσταντάτου “Ο Αγριάνθρωπος”, θα κυκλοφορήσει το Μάρτιο από τις εκδόσεις “Καλέντη”.

Όπως λέει ο δήμαρχος, η  ιστορία διαδραματίζεται παράλληλα σε δύο εποχές, την δεκαετία του 80 με την εκλογή του Ανδρέα Παπανδρέου και την Αλλαγή αλλά και στο σήμερα στην εποχή της κρίσης και των μνημονίων. 

“Έχουν άραγε σχέση μεταξύ τους οι δύο αυτές παράλληλες ιστορίες, οι πρωταγωνιστές και τα πάθη τους;” γράφει στην προσωπική του σελίδα, στο facebook.

“Ευχαριστώ τις εκδόσεις Καλέντη και προσωπικά την Κέλυ Καλέντη για την αγάπη και το μεράκι που έδειξαν στο νέο μου βιβλίο το οποίο σε σχέση με τα τρία προηγούμενα έχει δύο μεγάλες διαφορές. Πρώτον δεν έχει καμία αναφορά στην Κεφαλονιά, πράγμα που με εντυπωσιάζει ακόμα και εμένα για τις συνήθειες μου και δεύτερον η συγγραφή του έγινε σε δύο καλοκαιρινές περιόδους -διακοπές όπου βρήκα λίγο πολύτιμο χρόνο να κάνω αυτό που αγαπώ τόσο πολύ. Να γράφω.
Φυσικά να ξέρετε πως αν και έγινα μέλος της Εταιρείας Ελλήνων Λογοτεχνών το 2013 μετά από πρόταση της επιτροπής τους, δεν θεωρώ τον ευατό μου συγγραφέα αλλά κάποιον που απλά προσπαθεί να αποτυπώσει τις σκέψεις του στο χαρτί.
Το πρώτο μου βιβλίο κυκλοφόρησε το 2008 από τις εκδόσεις Γκοβόστη ” Η Τελευταία Ευκαιρία”, το 2010 από τις εκδόσεις Ιβίσκος ” Απέναντι στο Πεπρωμένο” , και το 2012 απο τις ίδιες εκδόσεις ” Ο Έλληνας Αντιβασιλιάς του Σιάμ”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.