Ανοιχτή συζήτηση για την προστασία και την ήπια αξιοποίηση των παραλιών και του δάσους
Η Ανοιχτή Συνέλευση του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης καλεί την Τετάρτη 1η Μαρτίου 19:30 τους πολίτες σε ανοιχτή συζήτηση στην Πνευματική Εστία της Βούλας, Αγίου Ιωάννου 2 στην κεντρική πλατεία.

Για τη γραμματεία της Ανοιχτής Συνέλευσης

Στέλιος Γκίκας

Αλέκος Κουρλιάνσκι

Η γραμματεία της ανοιχτής συνέλευσης 3Β

Email :  [email protected]

blog   :   http://aniktisynelefsi3b.blogspot.gr/  

Η αντιμετώπιση των προβλημάτων του Δήμου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης, τα οποία όπως όλες και όλοι γνωρίζουμε, έχουν οξυνθεί στην περίοδο της κρίσης που βιώνουμε απαιτεί τη μεγαλύτερη δυνατή συμμετοχή των ίδιων των πολιτών. Προβλήματα όπως η προστασία και η ήπια αξιοποίηση των παραλιών και του δάσους, η προστασία και η ανάδειξη των πλούσιων ιστορικών μνημείων του δήμου μας, η ανακύκλωση και η διαχείριση των απορριμμάτων και πολλά άλλα  μπορούν να αντιμετωπισθούν  αποτελεσματικότερα και σε  όφελος  της κοινωνίας και του φυσικού περιβάλλοντος, μόνο αν οι πολίτες συζητήσουν και αποφασίσουν να δράσουν.

Σε διαφορετική περίπτωση κινδυνεύουν να παραδοθούν στην κερδοσκοπική βουλιμία και να εκποιηθούν  σε οργανωμένα οικονομικά συμφέροντα.

Επειδή λοιπόν πιστεύουμε ότι οι πολίτες ανεξάρτητα από κομματικές ή άλλες ιδεολογικές προτιμήσεις μπορούμε με συλλογικό και  δημοκρατικό τρόπο  να κάνουμε ανοιχτό διάλογο, να διαμορφώσουμε προτάσεις και να διεκδικήσουμε την υλοποίησή  τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.