Αποκλειστικό: Ληστεία στην πλατεία Εκτελωνιστών στον Άλιμο – Έγιναν συλλήψεις (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Τρεις κουκουλοφόροι εισέβαλαν χθες το βράδυ, σε κατάστημα ψιλικών, στην πλατεία Εκτελωνιστών, στον Άλιμο και με την απειλή μαχαιριών έκλεψαν πακέτα με τσιγάρα και ανάγκασαν τον ιδιοκτήτη να τους δώσει τα χρήματα από την ταμειακή μηχανή.

Ακολούθησε κινητοποίηση από την αστυνομία και λίγη ώρα αργότερα εντοπίστηκαν τρεις ύποπτοι οι οποίοι συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στο τμήμα Ασφάλειας Αλίμου. Στην κατοχή του βρέθηκαν πακέτα με τσιγάρα, χρήματα και μικροποσότητα ναρκωτικών.

Ο ιδιοκτήτης του ψιλικατζίδικου Μάκης Νικόπουλος μίλησε αποκλειστικά στο notia.gr

“Ήρθαν από την κάτω πλευρά (από την οδό Ρηγοπούλου) γιατί αν έρχονταν από την Πινδάρου θα τους έβλεπα, η ταβέρνα δίπλα ήταν ανοιχτή. Τρεις με τρία μαχαίρια…Το ένα μου το κόλλησαν στο λαιμό. Ο άλλος ήταν μπροστά και ο άλλος μάζευε τα τσιγάρα. Αυτός που ήταν δεξιά μου, όπως καθόμουν πήρε τα λεφτά από ταμείο, γύρω στα 180 ευρώ μαζί με τα κέρματα. Τους πιάσανε εδώ από κάτω, τρεις ήτανε τρεις πιάσανε. Με τα πόδια ήτανε, τους πιάσανε κάτι τσιγάρα σε μια σακούλα, αλλά δεν ήταν τα τσιγάρα που πήραν από εμένα, από εμένα πήραν καμιά 15αριά, 20 πακέτα..”

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

https://www.youtube.com/watch?v=FjqK1Qjuf7Q

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.