Ζητείται ακίνητο για να στεγάσει υπηρεσίες του δήμου




Η Δήμαρχος του Δήμου Αγίου Δημητρίου Μαρία Ανδρούτσου διακηρύσσει τη διενέργεια μειοδοτικής φανερής προφορικής δημοπρασίας μίσθωσης ακινήτου προκειμένου να καλυφθούν οι χωροταξικές ανάγκες διάφορων υπηρεσιών του Δήμου όπως του Μικρού Συνεργείου της υπηρεσίας του Πρασίνου κλπ καθώς και την κάλυψη γενικότερων αναγκών του Δήμου σε αποθηκευτικούς χώρους.

Notia.grΜένεις στα νότια προάστια; Κάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει στη γειτονιά σου!

Καλούνται οι ενδιαφερόμενοι που είναι ιδιοκτήτες κατάλληλων ακινήτων σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης να αποστείλουν έγγραφη πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.
Η προθεσμία υποβολής των προτάσεων ορίζεται από 06/02/2017 και λήγει στις 27/02/2017 και ώρα 15:00 (εντός είκοσι (20) ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της διακήρυξης στον πίνακα ανακοινώσεων του Δημαρχειακού Μεγάρου).

Μετά την παρέλευση της ανωτέρω προβλεπόμενης προθεσμίας, οποιαδήποτε υποβολή έγγραφης προσφοράς κρίνεται ως εκπρόθεσμη.

Το προσφερόμενο προς μίσθωση ακίνητο θα πρέπει να έχει τις παρακάτω προδιαγραφές:
Το ακίνητο πρέπει να βρίσκεται εντός των ορίων του Δήμου Αγίου Δημητρίου και να είναι μονώροφο (ισόγειο) ή διώροφο (ισόγειο & Α’ όροφος), κατά προτίμηση με υπόγειο (εφ’ όσον διατίθεται).

Το προσφερόμενο ακίνητο θα πρέπει να έχει τις κατά νόμο απαιτούμενες προδιαγραφές
για την στέγαση υπηρεσιών του Δήμου σε χώρους κύριας χρήσης γραφείων (για δημόσιες υπηρεσίες& τοπική αυτοδιοίκηση) καθώς και δημόσιας συνάθροισης κοινού, συνοδευόμενοι από
κατάλληλους στεγασμένους βοηθητικούς χώρους (αποθήκες κ.λ.π.), ανοικτούς ή κλειστούς χώ-
ρους στάθμευσης και περιβάλλοντα ακάλυπτο χώρο με πρόσβαση σε αυτόν μεγάλων οχημάτων.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ

 

Μένουμε Νότια– Γίνε μέλος στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.