Ψαροταβέρνα «Αιγαίον Πέλαγος» – Τρως και πίνεις όσο θες με 14 ευρώ




Όλη η θάλασσα στο πιάτο σας, με απεριόριστα θαλασσινά και απεριόριστο ποτό της επιλογής σας για να τα συνοδεύσετε!
ΜΟΝΟ 14€ το άτομο!
Ό,τι πιο φρέσκο, ό,τι πιο γευστικό, στην Ψαροταβέρνα «Αιγαίον Πέλαγος», στον Άλιμο, Λεωφόρος Ποσειδώνος 22.
#UnlimitedSeaFood #UnlimitedDrinks #AigaionPelagos

(Στείλτε στο [email protected] τις κριτικές σας για το μενού)

Στο «Αιγαίον Πέλαγος», κατανοώντας απόλυτα τις συνθήκες της εποχής, με σκοπό την καλύτερη και πιο ολοκληρωμένη εξυπηρέτησή σας, σας προσφέρουμε μια μοναδική και προνομιακή ευκαιρία: ένα τραπέζι πλούσιο σε ελληνικές νοστιμιές και θαλασσομεζέδες, αποκλειστική τιμή 14€ για κάθε ενήλικα, και 7,5€ για κάθε παιδί.

Μια ευκαιρία, που αξίζει να την απολαύσετε, ανακαλύπτοντας ταυτόχρονα ξεχωριστές ελληνικές συνταγές και ψαρονοστιμιές αλλά και τον κόσμο ποιότητας και φροντίδας, που σας περιμένει στη Λ. Ποσειδώνος 22 και Αμφιθέας.

Γι’ αυτό γεμίστε το τραπέζι σας με τις πιο χορταστικές αιγαιοπελαγίτικες νοστιμιές που έχετε όρεξη από το menu μας, όσο θέλετε και όποτε θέλετε, απολαύστε τις μαζί με την παρέα σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, και ταξιδέψτε στην κουζίνα των νησιών μας με τις πιο φρέσκες προτάσεις, τις πιο παραδοσιακές συνταγές και κυρίως με τα προνόμια που μόνο μια αυθεντική ελληνική ψαροταβέρνα όπως το «Αιγαίον Πέλαγος», μπορεί να σας προσφέρει.

Δείτε σε μορφή PDF το μενού – προσφορά των 14€ το Άτομο.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 ΟΡΕΚΤΙΚΑ

Διαβάστε Επίσης

Ένα Σχόλιο στο “Ψαροταβέρνα «Αιγαίον Πέλαγος» – Τρως και πίνεις όσο θες με 14 ευρώ

  • 24/09/2017 at 6:25 μμ
    Permalink

    Εχω παει για να φαω και να πιω αρκετα . Μετα το πρωτο γυρο αρχισαν να με αγνοουν . Μετα τα 3/4 τους μιλησα και μου φερανε την παραγγελια . Ζητησα κρασι 2 φορες . Δεν ηρθε ποτε . Τους πληρωσα και εφυγα . Εννοειται ο τι δεν προκειται να ξαναπαω . Κριμα που ξοδεψα μιση μερα εκει και ενιωσα σαν
    σκουπιδι .

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.