Ο Χειμερινός Κινηματογράφος του δήμου Ηλιούπολης ξεκινάει τις προβολές




Οι ταινίες προβάλλονται ΔΩΡΕΑΝ στο Θέατρο του Δημαρχείου, όπου συλλέγονται τρόφιμα και φάρμακα για το Κοινωνικό Παντοπωλείο και Φαρμακείο του δήμου.

Την ερχόμενη  Δευτέρα θα προβληθεί η ταινία «Που πάω Θεέ μου;». Η πιο επιτυχημένη ταινία όλων των εποχών στο ιταλικό box office.
Είναι μια άνιση φάρσα προσχηματικής πλοκής, αλλά πετυχημένου τις περισσότερες φορές λαϊκού χιούμορ, η οποία σατιρίζει μεσογειακές, αλλά και βορειοευρωπαϊκές κοινωνικές συμπεριφορές. Εντυπωσιακό το πόσο η ομοιότητά της με ελληνικά πρόσωπα και πράγματα δεν είναι καθόλου συμπωματική…

(Quo Vado?: Βυθισμένος στη ρουτίνα του δημοσίου υπαλλήλου, ο Κέκο πέφτει θύμα του νέου νόμου περί κινητικότητας και εθελούσιας εξόδου. Αντιστέκεται όσο μπορεί, αλλά η κυβερνητική υπεύθυνη είναι αποφασισμένη να τον στείλει μέχρι και… τον Βόρειο Πόλο για να τον κάνει να παραιτηθεί.)

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.