“Να προστατευτεί ο ναυταθλητισμός και τα δικαιώματα του δήμου στη μαρίνα Αλίμου” (VIDEO&ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

Ο “συνήθης ύποπτος” Δημήτρης Τσόχας έπιασε πάλι το σταυρό στον Άλιμο. Ο 35χρονος Αλιμιώτης βουτάει στα νερά της μαρίνας από 11 χρονών και μόνο δύο φορές δεν έχει καταφέρει να πάρει στα χέρια του το σταυρό.

Μετά τη ρίψη του Τίμιου Σταυρού, έγινε στις εγκαταστάσεις του Ναυτικού Ομίλου Αλίμου, η καθιερωμένη κοπή της πίτας και η βράβευση των αθλητών του ΝΟΚ.

Ο πρόεδρος του ΝΟΚ Γιώργος Χριστόπολος είπε:

 

“H χρονιά που πέρασε ήταν πολύ καλή, διοργανώσαμε αγώνες, πήγαμε πολύ καλά σε όλα τα αθλήματα, είχαμε πανελλήνια και πανευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι αθλητές μας ανέβηκαν στα βάθρα σχεδόν σε όλο τον κόσμο. Στηρίζουμε τον αθλητισμό, είμαστε εδώ και το 2017. Καλή χρονιά”.

Ο δήμαρχος Αλίμου Ανδρέας Κονδύλης, μίλησε για τις εξελίξεις στην μαρίνα Αλίμου, όπου βρίσκονται οι εγκαταστάσεις του ΝΟΚ

 

“Ο Ναυτικός Όμιλος Αλίμου τιμά τον Άλιμο σε όλη την Ελλάδα, εύχομαι σε όλους κάθε καλό και οι εξελίξεις για τη μαρίνα Αλίμου τον καινούριο χρόνο να είναι θετικές. Εμείς θέλουμε να αναβαθμιστεί η μαρίνα και να γίνει ακόμη πιο όμορφη και από τη μαρίνα του Φλοίσβου. Ταυτόχρονα όμως θέλουμε να προστατευτεί ο ναυταθλητισμός και τα δικαιώματα του δήμου μας. Θέλει προσπάθεια αλλά ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος”.

Το παρών έδωσαν ο πρώην δήμαρχος Θάνος Ορφανός, η επικεφαλής του “Ανω Κάτω στο Καλαμάκι”, Ελένη Μπελιά, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Αλίμου Μάνος Γαρυφαλάκης, η περιφερειακή σύμβουλος Μαρία Νερούτσου, οι αντιδήμαρχοι Εύη Δουδωνή, Αρτέμης Καραμολέγκος και Δημήτρης Δημάκης και οι δημοτικοί σύμβουλοι, Στέφανος Διαμαντής, Χριστίνα Βράνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος, Γιάννης Μαριόλης, Χρυσόστομος Αγγελόπουλος, Γεωργία Πάπας, Κωνσταντίνα Γκόνη, Νίκος Παπανικολάου, Μιμή Κλεώπα, Aλέκα Γιαννούτσου και Αμαλία Αθανασοπούλου.

Στη συνέχεια ο δήμαρχος και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν το Λιμανάκι των Ερασιτεχνών Αλιέων και τις εγκαταστάσεις του Ελληνικού Ναυτικού Ομίλου Αιγυπτιωτών.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΙΨΗ ΤΟΥ ΤΙΜΙΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΣΤΟΝ ΑΛΙΜΟ: ΓΙΩΡΓΟΣ ΓΕΡΟΝΙΚΟΛΟΣ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.