Κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι




Ο Πρωτέας Βούλας υποδέχεται την ομάδα της Δάφνης Αγίου Δημητρίου την Κυριακή 22 Ιανουαρίου (13:00) στο πλαίσιο της 11ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών σε μια επανάληψη του προημιτελικού του Κυπέλλου Ελλάδας που πραγματοποιήθηκε επίσης στο κλειστό “Γ. Γεννηματάς” πριν από ένα μήνα.

Δήλωση Αλέκου Δάγλα

«Το παιχνίδι της Κυριακής είναι πολύ κρίσιμο βαθμολογικά για εμάς γιατί παίζουμε με μια ομάδα που είναι πιο πάνω στην κατάταξη του πρωταθλήματος. Στο γήπεδο μας δεν έχουμε περιθώριο για απώλειες ώστε να ξεφύγουμε γρήγορα από τη ζώνη των play-out που είναι και ο βασικός μας στόχος. Στα παιχνίδια με ομάδες που έχουν τους ίδιους στόχους με εμάς η νίκη είναι χωρίς αύριο.

Ο αγώνας θα είναι πολύ διαφορετικός από εκείνον για το Κύπελλο πριν από ένα μήνα. Εκείνος ήταν νοκ άουτ και η Δάφνη δεν παρουσιάστηκε σε πολύ καλή μέρα. Αντίθετα τώρα είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση καθώς έρχεται από συνεχόμενες νίκες και από ένα σπουδαίο διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ. Το timing την ευνοεί από πλευράς εικόνας και απόδοσης άρα το ματς είναι πάρα πολύ δύσκολο για εμάς και πρέπει να κερδίσουμε».

#proteasvoulas #miaomadamiaoikogeneia

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.