Δείτε τι πιστεύει το Facebook για τις φωτογραφίες σας
Κάθε φορά που ανεβάζετε μία φωτογραφία στο Facebook, ένας αλγόριθμος προσπαθεί να την αποκωδικοποιήσει και να αναγνωρίσει συγκεκριμένα στοιχεία της, όπως ποιοι από τους φίλους σας είναι στην φωτογραφία ή αν η φωτογραφία έχει τραβηχτεί σε εξωτερικό ή εσωτερικό χώρο. Οι πληροφορίες αυτές δεν γίνονται γνωστές στους χρήστες. Μέχρι τώρα τουλάχιστον.

Όπως αναφέρει το New York Mag, ο μηχανικός λογισμικού, Adam Geitgey, δημιούργησε ένα Chrome extension (μία εφαρμογή που μπορεί να εγκαταστήσει κανείς στο Chrome) η οποία ονομάζεται «Show Facebook Computer Vision Tags» και επιτρέπει σε όλου να δουν τις γενικές πληροφορίες που διαβάζει το Facebook από κάθε φωτογραφία που ανεβάζετε.

Μόλις εγκαταστήσετε την εφαρμογή, μπορείτε να ανοίξετε το Facebook και να δείτε τι πιστεύει το μέσο κοινωνικής δικτύωσης για τις φωτογραφίες σας, αλλά και να διαπιστώσετε πόσο ακριβές είναι αυτό που βγάζει.

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.