3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας: Έστειλαν την Πολεοδομία για το 5Χ5




(του Ανδρέα Μακρογκίκα) Μυστήριο ή ακραίο ενδιαφέρον;  Η πολεοδομία Αργυρούπολης επισκέφτηκε το 3ο Γυμνάσιο Γλυφάδας (Λεωφ. Κύπρου 300), μετά από καταγγελία, για αυθαίρετες κατασκευές στο χώρο του σχολείου.

Η Διεύθυνση ενημέρωσε, όπως άλλωστε όφειλε, τους δημόσιους ελεγκτές σε ότι της ζητήθηκε διευκολύνοντας το έργο τους. Έκαναν και αυτοψία για τυχόν παραβάσεις και αποχώρησαν χωρίς να διαπιστώσουν παρεκκλίσεις από την νομιμότητα.

Η “παρανομία” είναι η επαναδημιουργία του γηπέδου 5χ5 στον πίσω ακάλυπτο χώρο του σχολείου.

Μυστήριο παραμένει το ενδιαφέρον του καταγγέλλοντος. Δύο πράγματα πρέπει να συμβαίνουν: ή είναι υπερευαίσθητος ή ήταν κακόβουλη ενέργεια σε βάρος των παιδιών, στερώντας τους έναν νέο χώρο άθλησης.

Για την πρώτη περίπτωση, των πολεοδομικών παραβάσεων, υπάρχουν αρκετοί χώροι στην Αργυρούπολη όπου μπορεί να συνεχίσει να κατευθύνει την ευαισθησία του. Στην άλλη περίπτωση, να μην δημιουργηθεί γήπεδο, γιατί έτσι το θέλει, μάλλον θα πρέπει να κάνει την προσωπική του αυτοκριτική!…

Notia.grΚάνε like για να μαθαίνεις αμέσως ότι συμβαίνει δίπλα σου. Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.

(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.