To κτίριο διαμερισμάτων στη Βούλα που εμπνέεται από τις ιαπωνικές Παγόδες




Το ρηξικέλευθο και τολμηρό αυτό πρότζεκτ εκπροσωπεί τη σύγχρονη τάση της αρχιτεκτονικής δημιουργίας που εκφράζεται με ελεύθερες φόρμες και εντυπωσιακό σχεδιασμό. Με την ολοκλήρωσή του στη περιοχή της Βούλας αναμένεται σίγουρα να αποτελέσει ένα ξεχωριστό τοπόσημο στον αστικό ιστό της περιοχής και να ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα κτίρια.

Το κτίριο διαμερισμάτων «h34» χωροθετείται σε ένα οικόπεδο οκτακοσίων τετραγωνικών μέτρων στην Αττική, στην περιοχή της Βούλας, σε απόσταση μόλις ογδόντα μέτρων από την ακτογραμμή. Η ιδιαίτερη αρχιτεκτονική του κτιρίου έχει επιρροές από την παραδοσιακή ασιατική αρχιτεκτονική και συγκεκριμένα από την τυπολογία της ιαπωνικής παγόδας, το επιβλητικό, πολυεπίπεδο, θρησκευτικό οικοδόμημα που βρίσκεται διάσπαρτο στην Ασία.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: LIFO.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.