Σπουδαία διάκριση για τον προπονητή του Α.Ο. “Αίαντας Ασυρμάτου”, Κώστα Ζηνέλη




Ο προπονητής του Α.Ο. “Αίαντας Ασυρμάτου”, Κώστας Ζηνέλης, ως επίλεκτος προπονητής από την ελληνική ομοσπονδία tae kwo do και την Ένωση tae kwo do Νοτίου Ελλάδος, έλαβε μέρος στο διεθνές τουρνουά των Βρυξελλών (A-Class) 2016 με την ομάδα της ΕΤΑΝΕ.
Τα ελληνικά χρώματα, υπό την καθοδήγηση των προπονητών που επιλέχθηκαν για να συνοδέψουν την αποστολή, κατέκτησαν 18 μετάλλια. Συγκεκριμένα: πέντε χρυσά, έξι ασημένια και επτά χάλκινα επί συνόλου 26 αθλητών/-τριών.

Ανάμεσα στα 5 χρυσά αυτά μετάλλια που κατέκτησε η ελληνική αποστολή τα 3 κερδήθηκαν από τον Κώστα Ζηνέλη και τους αθλητές του, Τσορμπανάκη Αντώνη, Τάραμα Αποστόλη και Χριστόπουλο Λευτέρη. Επίσης, ένα ασημένιο μετάλλιο για τον Κώστα Ζηνέλη και τον αθλητή που καθοδηγούσε Αδαμίδη Ιωάννη και ένα χάλκινο μετάλλιο από την αθλήτρια του Α.Ο. “Αίαντας Ασυρμάτου” Συρίγου Γεωργία.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.