Σακούλες με αλάτι μοιράζει ο δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης




Διάθεση αλατιού συσκευασμένου σε σακούλες για χρήση από τους πολίτες, διαθέτει ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης την Τετάρτη και Πέμπτη 28 & 29 Δεκεμβρίου 2016, βοηθώντας τους στην αντιμετώπιση πιθανής χιονόπτωσης.

Το Γραφείο Πολιτικής Προστασίας του Δήμου προνοεί και σχεδιάζει έγκαιρα για την αντιμετώπιση της επερχόμενης κακοκαιρίας.

Τα σημεία διάθεσης κατόπιν ενημέρωσης των υπευθύνων υπαλλήλων είναι:

  • στην είσοδο του Δημαρχείου Αργυρούπολης (Λεωφ. Κύπρου 65)
  • και στις εγκαταστάσεις του εργοταξίου του Δήμου ( Παλαιό Δημαρχείο Ελληνικού)

Πληροφορίες

Διεύθυνση Περιβάλλοντος 21302026062

  • Τηλέφωνο Εκτακτης Ανάγκης Εθελοντών Πολιτικής Προστασίας

6979 800 633

Ανάλογα με την εξέλιξη της κακοκαιρίας οι Δημότες μπορούν να πληροφορούνται με νέα δελτία ενημέρωσης  από την Ιστοσελίδα του Δήμου για δράσεις και ενέργειες σχετικά.

Η Δημοτική Αρχή ζητά τη συνεργασία και τη συμμετοχή των πολιτών για την αντιμετώπιση των όποιων προβλημάτων ανακύψουν, που αναφέρονται απλώς στην ατομική τους ευθύνη έναντι του συνόλου και ασφαλώς όχι στην υποκατάσταση των αρμοδιοτήτων και της ευθύνης του Δήμου και άλλων υπηρεσιών.

Λόγω της προβλεπόμενης επιδείνωσης των καιρικών φαινομένων πρόκειται να διατεθεί ως καταφύγιο, η αίθουσα του Α΄ Κ.Α.Π.Η. Αργυρούπολης επί της οδού Αλεξιουπόλεως 27 στην Αργ/λη. Ο χώρος είναι ισόγειος, θερμαινόμενος και θα παραμείνει ανοιχτός έως τις 19.00 το απόγευμα για τις ημέρες κατά τις οποίες οι θερμοκρασίες θα παραμείνουν εξαιρετικά χαμηλές.

Υπεύθυνοι συντονισμού ορίζονται οι αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι:

κ. Κρητικός Βασίλης, τηλέφωνο επικοινωνίας 6944257035 και

κ. Στελλάκη Ειρήνη, τηλέφωνο επικοινωνίας 6977507499

 

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.