Ποιος ισχυρός υπουργός έχει αποδυναμώσει το αστυνομικό τμήμα της Βουλιαγμένης;




astyvou

Ισχυρό υπουργό που μένει στη Βουλιαγμένη “καρφώνει” η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Σύμφωνα με ανακοίνωσή της, ο υπουργός χρησιμοποιεί αστυνομικούς του τοπικού τμήματος, με αποτέλεσμα να έχει αποδυναμωθεί εντελώς.

(Aνακοίνωση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής)  Σήμερα 09/12/2016 και ώρα 14:00 πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής με τους Συναδέλφους και τους Διοικητές του Α.Τ. και Τ.Α. Βουλιαγμένης.

Η κατάσταση και σε αυτό το Αστυνομικό Τμήμα είναι απαράδεκτη λόγω της έλλειψης προσωπικού. Η δύναμη έχει αποψιλωθεί εντελώς διότι είναι μεγάλος ο αριθμός Συναδέλφων που Υπηρετούν εκεί και αποσπάστηκαν σε « διάφορες προνομιούχες Υπηρεσίες» και ειδικότερα στην φύλαξη ευπαθών στόχων.

Στους Συναδέλφους οφείλονται κατά μέσο όρο πάνω από επτά (7) ημερήσιες αναπαύσεις τις οποίες προσπαθεί ο Διοικητής του Τμήματος να ξεχρεώσει με δική του ευθύνη κάνοντας υπεράνθρωπες προσπάθειες.

Επίσης Υπουργός μέλος της κυβέρνησης που διαμένει σε όμορη περιοχή και μέχρι τώρα φυλασσόταν από Αστυνομικούς του Α.Τ. φυλάσσεται πλέον από άντρες του προσωπικού ασφάλειας της και μόνο.

Το ίδιο παράδειγμα ελπίζουμε να ακολουθήσει και έτερος ισχυρός Υπουργός ο οποίος ενώ έχει στην προσωπική του Ασφάλεια μεγάλο αριθμό Αστυνομικών, συνεχίζει να φυλάσσεται όλο το 24ωρο από ένστολους Υπηρετούντες στο συγκεκριμένο Α.Τ. αποδυναμώνοντας το εντελώς. Εδώ να τονίσουμε  ότι το συγκεκριμένο Τμήμα σε πολλές περιπτώσεις δεν έχει σκοπό καταστήματος.

Ας αποδείξουν επιτέλους ότι πρωταρχικό μέλημα τους είναι η ασφάλεια του πολίτη μετά από την προσωπική του ασφάλεια.

Στο Τ.Α. Βουλιαγμένης το μεγάλο πρόβλημα είναι ομοίως η έλλειψη προσωπικού μιας και είναι η παρούσα  δύναμη μαζί με τον Διοικητή επτά (7) άτομα. Εδώ να τονίσουμε ότι είναι μια Υπηρεσία με πολύ σοβαρούς οικονομικούς και πολιτικούς στόχους. Παρόλα αυτά και σε αυτό το Τ.Α. η χρηστή διοίκηση λειτουργεί προς όφελος των Συναδέλφων που Υπηρετούν εκεί.

Τεράστιο πρόβλημα και σε αυτές τις Υπηρεσίες της Νοτιοανατολικής τα αυξημένα μέτρα στο Εφετείο και στην Διεύθυνση Αθηνών. Οι συναντήσεις θα συνεχιστούν.

Για το Δ.Σ.

Ο Πρόεδρος ΚΑΛΛΙΑΚΜΑΝΗΣ Γεώργιος   Ο  Γεν. Γραμματέας ΚΑΚΑΒΑΣ Μαρίνος

Να θυμίσουμε ότι στη Βουλιαγμένη μένει ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, ενώ στη Γλυφάδα μένει ο αναπληρωτής υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

vousi2

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ

vousy1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.