O δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης προσλαμβάνει 5 γυμναστές




O δήμος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, ανακοινώνει την πρόσληψη πέντε (5) Πτυχιούχων Φυσικής Αγωγής με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.) διάρκειας από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης εργασίας έως και 31/7/2017 με ωριαία αποζημίωση, βάσει της κείμενης νομοθεσίας και του Οργανωτικού Πλαισίου Π.Α.γ.Ο. (ΦΕΚ 1774/Β΄/17-6-2016 ) της ΓΓΑ του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Οι υποήφιοι θα πρέπει να έχουν εξειδίκευση στο kick boxing, στη zumba, στη yoga, στη φυσική δραστηριότητα στην τρίτη ηλικία, ορθοσωμική, pilates και στους ελληνικούς παραδοσιακούς χορούς.

Υποβολή αιτήσεων από Πέμπτη 29/12/2016 έως και Δευτέρα 9/1/2017
Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να υποβάλλουν αίτηση συμμετοχής και να καταθέσουν όλα τα δικαιολογητικά τους, είτε αυτοπροσώπως,είτε με άλλο νομίμως εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο στα γραφεία του Οργανισμού μας (Αφροδίτης 2, Βουλιαγμένη) Δευτέρα έως Παρασκευή κατά τις ώρες 8:00΄-13:30΄.
Αιτήσεις με τηλεομοιοτυπία (φαξ) ή e-mail δεν θα γίνονται δεκτές.
Σε περίπτωση συστημένης αποστολής δικαιολογητικών μέσω ΕΛ.ΤΑ. ή εταιρείας ταχυμεταφοράς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων ισχύει εφόσον ο φάκελος φέρει ημερομηνία αποστολής εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας.
Η ανακοίνωση συνοδεύεται με τα σχετικά συνημμένα αρχεία

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.