Η ιστορία ενός φύλλου που έμαθε να αντιμετωπίζει με τόλμη τις δυσκολίες της ζωής
para3

 

 Στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων του Δήμου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, στις 11 Δεκεμβρίου, τα παιδιά έχουν την τιμητική τους. Στο Πολιτιστικό Κέντρο «ΙΩΝΙΑ» στις 12:00 μια ξεχωριστή παιδική παράσταση με τίτλο «Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει» περιμένει τους μικρούς μας φίλους.

Η ομάδα «Αστροναύτες» ανεβάζει για πρώτη φορά, το παραμύθι του Γιάννη Πλαχούρη, «Το φύλλο που δεν ήθελε να πέσει». Πρόκειται για την ιστορία ενός φύλλου που έμαθε να αντιμετωπίζει με τόλμη τις δυσκολίες της ζωής, να υπερασπίζετε και να διεκδικεί τους στόχους του, να μην ξοδεύει άσκοπα τις δυνάμεις του και την ενέργειά του αλλά να παρατηρεί προσεκτικά, να συγχωρεί και το σπουδαιότερο όλων, να αγαπά. Μετά την παράσταση τα παιδιά θα τα περιμένει ο Αι-Βασίλης, ο τάρανδος και τα ξωτικά του για να φτιάξουν τα δωράκια τους, σε δύο εργαστήρια κατασκευής.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.