Γιορτή αγάπης και χαράς στη δημοτική βιβλιοθήκη Αλίμου (ΕΙΚΟΝΕΣ)




Όταν οι σελίδες ενός παιδικού βιβλίου είναι τόσο απολαυστικές όσο ένα χριστουγεννιάτικο ζαχαρωτό, αλλά συγχρόνως αφήνουν μήνυμα οικολογικής συνείδησης τότε το αποτέλεσμα δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο.

Με τα “Χριστούγεννα στο δάσος” της Σγουρής Γεωργιάδη οι ΜΙΚΡΟΙ μεγάλοι ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ είχαν την ευκαιρία να συναντήσουν σκιάχτρα, νεραισκουφίτσες, νάνους, τυμπανιστές, αλλά και καλικάντζαρους σε ένα μοναδικό μάθημα προστασίας του περιβάλλοντος.

Εμψυχωτής ο μοναδικός Αναστάσης Χριστοφιλόπουλος όπου μέσω του θεατρικού παιχνιδιού βοήθησε ώστε κάθε παιδί να ζήσει την ιστορία των ηρώων που γιόρτασαν τα Χριστούγεννα στο δάσος.

Γιορτή αγάπης και χαράς, διώχνοντας μακριά κάθε ίχνος θλίψης. Έτσι ένιωσαν μικροί και μεγάλοι αναγνώστες και αυτό το συναίσθημα θα τους μείνει για πάντα αποτυπωμένο στην υπέροχη ζωγραφιά που φιλοτέχνησαν.

Δημοτική Βιβλιοθήκη Αλίμου ΘΟΠΑΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.