Εκπαιδευτικό ταξίδι στις Βρυξέλλες για 40 πρωτοετείς φοιτητές από τη Γλυφάδα (VIDEO&EIKONEΣ)




Ο Δήμος Γλυφάδας τίμησε τους επιτυχόντες μαθητές των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων των δημοσίων σχολείων της πόλης, προσφέροντας (κατόπιν κλήρωσης) μια επίσκεψη στις Βρυξέλλες και στα ευρωπαϊκά όργανα, αλλά και στο Άμστερνταμ και στα μνημεία της ευρωπαϊκής πολιτιστικής κληρονομιάς.

Οι σαράντα περίπου πρωτοετείς φοιτητές που συμμετείχαν στο εκπαιδευτικό μας ταξίδι επέστρεψαν από τις Βρυξέλλες ενθουσιασμένοι, με μια εμπειρία ζωής¨ είπε ο  δήμαρχος Γιώργος Παπανικολάου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

“Θα συνεχίζουμε να στηρίζουμε και να ενισχύουμε με κάθε τρόπο τα νιάτα του τόπου μας, γιατί είναι η μεγάλη μας ελπίδα για το παρόν και το μέλλον.

Στους φίλους από τις Βρυξέλλες που ζήσαμε σπουδαίες στιγμές μαζί στην Ευρωβουλή υπόσχομαι να τους επισκεφθώ με την επόμενη ευκαιρία, γιατί οι υποχρεώσεις με κρατούν καθημερινά στη Γλυφάδα. Καλές γιορτές σε όλους!”

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.