Δήμος Αλίμου: Διαγωνισμός για την προμήθεια 2 ηλεκτροκίνητων οχημάτων
O δήμος Αλίμου προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια δύο ηλεκτροκίνητων οχημάτων για την κάλυψη των αναγκών της Δ/νσης Περιβάλλοντος και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών.
Τα υπό προμήθεια οχήματα θα είναι μικτού βάρους το ένα τουλάχιστον 1.7 tn το δε δεύτερο τουλάχιστον 2 tn, θα έχουν ανατρεπόμενη κιβωτάμαξα (καρότσα) και θα φέρουν κλωβό μεταλλικού πλέγματος με μουσαμά.
Ο ενδεικτικός προϋπολογισμός της προμήθειας ανέρχεται στο ποσόν των €58.280,00 συμπεριλαμβανομένου του Φ.Π.Α. 24%.
Για την κάλυψη της σχετικής δαπάνης έχουν εγγραφεί στον Προϋπολογισμό Έτους 2016 πιστώσεις ύψους 62.000,00 € με Κ.Α. 20.7132.0016 και Κ.Α.30.7132.0002.
Η προμήθεια θα πραγματοποιηθεί μέσω συνοπτικού διαγωνισμού με κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη τιμή, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4412/2016, τις λοιπές ισχύουσες διατάξεις, την σχετική διακήρυξη και τις τεχνικές προδιαγραφές.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.