Χριστουγεννιάτικη γιορτή στη “Σεμέλη”
semeli1

Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016 θα πραγματοποιηθεί η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη γιορτή του Λαογραφικού Συλλόγου Βάρης “Σεμέλη”, η οποία θα είναι, όπως πάντα, αφιερωμένη στα παιδάκια. Το πρόγραμμα θα έχει ως εξής:

5:00 μμ – 7:00 μμ: Τα παιδάκια με την καθοδήγησή μας θα φτιάξουν Χριστουγεννιάτικα στολίδια και καρτούλες για τους αγαπημένους τους. Στο τέλος θα πάρουν από το δέντρο τη λιχουδιά τους και θα τραγουδήσουν παραδοσιακά Κάλαντα.

7:00 μμ – 7:15 μμ: Ομιλία για τα ευετηρικά έθιμα του Δωδεκαημέρου από την Βάνα Σαλταπίδα (Παιδαγωγός – Master Λαογραφία και Πολιτισμός)

7:15 μμ – 7:30 μμ: Τα παιδάκια των θεατρικών μας ομάδων θα παρουσιάσουν ένα μικρό, θεατρικό δρώμενο με θέμα τον Άη Βασίλη και τα δώρα του. Είναι ένα έργο που «γράφτηκε» από τα ίδια τα παιδιά και αποτυπώνει τη φαντασία τους αλλά και την κοινωνική τους ευαισθησία. Η δασκάλα των θεατρικών ομάδων κ. Γιάννα Ανδρεοπούλου έγραψε το σενάριο αφού αφουγκράστηκε τα παιδιά στα πλαίσια του θεατρικού παιχνιδιού και κατόπιν το σκηνοθέτησε.

7:30 μμ – 10:30 μμ: Θα απολαύσουμε ζεστά hot dogs και κόκκινο, ζεστό κρασί και θα χορέψουμε παραδοσιακούς χορούς.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.