Αποκλειστικό: Ένοπλη ληστεία στον Άλιμο




Ένοπλη ληστεία έγινε σήμερα το πρωί σε βάρος χρηματαποστολής που μετέφερε χρήματα, στο ΑΤΜ της Εθνικής τράπεζας, στην οδό Δωδεκανήσου, στο Άνω Καλαμάκι. Σύμφωνα με πληροφορίες οι ληστές που διέφυγαν με μια μοτοσυκλέτα, άρπαξαν περίπου 115.000 ευρώ.

Η ληστεία έγινε τη στιγμή που οι υπάλληλοι της χρηματαποστολής εφοδίαζαν με χρήματα το ΑΤΜ. Το πίσω μέρος του μηχανήματος βρίσκεται μέσα στο κατάστημα οπτικών του Τόλη Τζότζου.

Το φορτηγάκι της χρηματαποστολής σταμάτησε έξω από το κατάστημα και δύο σεκιουριτάδες μπήκαν μέσα για να εφοδιάσουν το μηχάνημα.

Ταυτόχρονα εμφανίστηκαν οι ληστές. Ο ένας από τους δύο που μιλούσε άπταιστα ελληνικά, έστρεψε το όπλο εναντίον τους και τους ανάγκασε να τους παραδώσει τα μεταλλικά κουτιά με τα χαρτονομίσματα τα οποία έβαλαν σε ένα μεγάλο σάκο. Την ώρα της ληστείας μέσα στο κατάστημα βρισκόταν μια πελάτισσα.

Αστυνομικοί της ασφάλειας βρίσκονται τώρα στο σημείο και παίρνουν καταθέσεις.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

 

 

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.