Από το Παλαιό Φάληρο είχε κλαπεί η BMW που έκαψαν οι ληστές του Υφαντή




Σε συνταξιούχο, πρώην στέλεχος μεγάλης εταιρείας, ανήκει το αυτοκίνητο, μάρκας BMW, που έκλεψαν οι δράστες με τα καλάσνικοφ και χρησιμοποίησαν κατά τη διάρκεια διαφυγής τους από την εταιρεία «Υφαντής».

Ο άνθρωπος που αντελήφθη πρώτος -ακόμη και από την αστυνομία- για το ποιος θα μπορούσε να είναι ο ιδιοκτήτης του είναι ο ασφαλιστής Γιώργος Τσουνής.

Πρόκειται για ιδιοκτήτη ασφαλιστικού γραφείου στη Χαλκίδα, ο οποίος παρατηρώντας προσεκτικά τις φωτογραφίες που ανήρτησε το zougla.gr στο χθεσινό αποκλειστικό του ρεπορτάζ, διαπίστωσε ότι στο καπό υπήρχε ένα χτύπημα.

Πελάτης του, εν προκειμένω ο συνταξιούχος, είχε ενημερώσει την ασφαλιστική εταιρεία για την κλοπή του αυτοκινήτου το βράδυ της Κυριακής από κεντρικό δρόμο του Παλαιού Φαλήρου.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ: ZOUGLA.GR

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.