Απάντηση του Γιάννη Κωνσταντάτου για το θέατρο της Ολυμπίας




Απάντηση σε δημοσιεύματα της αντιπολίτευσης για την κατάσταση στο Δημοτικό Θέατρο Αργυρούπολης (Ολυμπίας 5 – 5ο δημοτικό σχολείο), έδωσε μέσα από την προσωπική του σελίδα στο facebook ο δήμαρχος Γιάννης Κωνσταντάτος.

Δείτε τι γράφει:

Το έργο μας η απαντηση στους συκοφαντες ! Είναι αλήθεια πως σε δύο χρόνια θητείας δεν έχω προλάβει να μαζέψω όλο το χάλι και τα ρημαγμένα κτίρια, σχολεία, γηπεδα, προαύλια πλατείες και θέατρα που παρέλαβα σε άθλια κατάσταση.

Θα τα φτιάξω όμως όλα μεχρι το τέλος της θητείας μου ενα προς ενα, δεσμεύομαι για αυτό και ας έχουμε μεγάλη κρίση. Θεωρώ όμως θράσος να με επικρίνει η παράταξη του πρώην δημάρχου που τα παρέδωσε σάπια και ρημαγμένα γιατί ακόμα δεν τα έχω συντηρήσει όπως λέει όλα! !!Παράδειγμα το θεατράκι της Ολυμπίας που μετά από 15 χρόνια που μπάζει νερά και ουδείς ασχολήθηκε (και ο πρώην Δήμαρχος στα χρόνια του) άρχισαν σήμερα οι εργασίες μόνωσης και ανακαίνισης και σε αυτό.

Απαντάμε με το έργο μας στους συκοφάντες που αντί να δίνουν εξηγήσεις για όσα δεν έπραξαν ομιλούν θρασύτατα επικριτικά για εμάς.

Ο καθένας όμως βλέπει και καταλαβαίνει την διαφορά στην πόλη μας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.