Aνακοίνωση της “Ενωμένης Πόλης”




 

enomenipoli

Ο Κορτζίδης , τα γκαζάκια και το χιούμορ του !
Για πολλαπλή φορά γίναμε μάρτυρες του πως αντιλαμβάνεται ο κ. Κορτζίδης και η παρέα του (που αγγίζει πλέον τα περιθωριακά στοιχεία) την πολιτική αντιπαράθεση και τη σύγκρουση με τους αντιπάλους του .
Υπενθυμίζουμε, το καλοκαίρι που έγινε η βίαη κατάληψη του Δημαρχείου και χτυπήθηκε ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος δεν καταδίκασες κ. Κορτζίδη τους “συναγωνιστές” σου .
Δύο χρόνια που μόνο στον δήμο τον δικό μας με τέτοια ένταση στα Νότια Προάστια βανδαλίζουν σχολεία, παιδικές χαρές κλπ , όχι μόνο δεν καταδικάσατε τους “ευγενείς νέους” αλλά τους έχετε αποκαλέσει στο δημοτικό συμβούλιο ότι είναι “παιδιά” .
Τώρα πιάσατε πάτο!
Αφού η συνεργάτης σας κ. Πετριτσοπούλου (που επειδή είναι εκπαιδευτικός νομίζει και νομίζετε ότι μπορεί να κάνει ότι θέλει) βρίζει σε ανακοινώσεις της ως ανήθικο και φαιδρό τον Δήμαρχο κι επιτρέπει σχόλια στον τοίχο της επειδή ενοχλείται ότι “θα του βάλουμε γκαζάκια προφανώς για να βάλει μυαλό” για εσάς είναι δείγμα του υψηλού σας χιούμορ όπως λέτε στην ανακοίνωσή σας , για εμάς είναι χαρακτηριστικό δείγμα του περιθωριακού σας επιπέδου γιατί για μια ακόμη φορά απειλείται τραμπουκικά τον Δήμαρχο και τους συνεργάτες του .
Κύριε Κορτζίδη ,
Όσες απειλές έμμεσα ή άμεσα εκτοξεύετε εσείς και οι συνεργάτες σας επιστροφή στην διοίκηση δεν θα υπάρξει !
Για εμάς είναι μεγάλη ατυχία να σας έχουμε αντιπολίτευση , οι μέθοδοί σας είναι πεζοδρομιακού χαρακτήρα κι ευχόμαστε να μην γίνουν οι απειλές πράξη, επειδή με την ζωή και την ακεραιότητα των ανθρώπων δεν κάνουμε χούμορ, όπως ανέφερε ο Δήμαρχος εχθές στο Δημοτικό Συμβούλιο , γιατί θα είστε πλέον ο ηθικός αυτουργός .
Τέλος να σας χαίρετε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ που σας στηρίζει και οι ελάχιστοι πλέον που σας έχουν απομείνει.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.