Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς




Λόγω διεξαγωγής αγώνα δρόμου με την επωνυμία: « SNF Run – Τρέχοντας για τη Νέα Χρονιά», θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31/12/2016 από ώρα 23.15΄ έως 00.40΄ της επόμενης, προσωρινή και σταδιακή διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων, καθώς και απαγόρευση στάσης και στάθμευσης , στη βοηθητική οδό της Λ. Ποσειδώνος, στο τμήμα της μεταξύ της συμβολής της με την Παλαιά Λ. Ποσειδώνος (ύψος Γέφυρας «Εσπλανάδα») και του κυκλικού κόμβου μπροστά από την είσοδο του Σταδίο Ειρήνης & Φιλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας, περιοχής Δήμων Καλλιθέας, Πειραιά και Μοσχάτου-Ταύρου.

Παρακαλούνται οι οδηγοί για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόσθετων κυκλοφοριακών προβλημάτων, να αποφύγουν τη διέλευση των οχημάτων τους στην ανωτέρω οδό κατά το αναφερόμενο χρονικό διάστημα και να ακολουθούν τα σήματα και τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Το Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ) σας προσκαλεί στο SNFRUN, ένα συναρπαστικό Πρωτοχρονιάτικο αγώνα δρόμου που θα πραγματοποιηθεί στην αλλαγή του χρόνου.

 Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 23.40 από την Εσπλανάδα, θα ακολουθήσει τη διαδρομή προς το ΣΕΦ και θα επιστρέψει για ένα θεαματικό και εορταστικό τερματισμό στο ΚΠΙΣΝ, όπου θα μας περιμένουν μουσική , κεράσματα και πολλές εκπλήξεις σε ένα υπέροχο, υπαίθριο Πρωτοχρονιάτικο πάρτι για όλους!

 Στον αγώνα μπορούν να συμμετέχουν έως 1.500 δρομείς και η εγγραφή τους μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά στο site του ΚΠΙΣΝ. Η συμμετοχή στον αγώνα είναι δωρεάν. Ο αγώνας πραγματοποιείται με αποκλειστική δωρεά από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, με τη σχεδιαστική και διοργανωτική επίβλεψη της ΑMKE Αναγέννηση & Πρόοδος. Ο αγώνας τελεί υπό την αιγίδα της Ελληνικής Αστυνομίας.

 Χρυσό, ασημένιο και χάλκινο μετάλλιο απονέμεται στους τρεις πρώτους άνδρες και γυναίκες, ενώ αναμνηστικά μετάλλια θα δοθούν σε όλους όσους τερματίσουν τον αγώνα.

 Μετά τον τερματισμό, θα υπάρχουν για τους δρομείς ζεστό τσάι, ζεστό κρασί και βασιλόπιτα ενώ θα ακολουθήσει πάρτι με μουσική και κεράσματα στην Αγορά!

Το 2017 τρέξτε προς τη Νέα Χρονιά και υποδεχτείτε την γεμάτοι ζωντάνια και ευεξία!

Χρήσιμες Πληροφορίες

Προϋπόθεση συμμετοχής

Ο αγώνας απευθύνεται σε δρομείς ηλικίας άνω των 12 ετών. Για τη συμμετοχή είναι απαραίτητη η αποδοχή των παρακάτω κανονισμών και των Όρων Συμμετοχής του αγώνα καθώς και η ανάληψη ευθύνης της συμμετοχής. Για τους ανηλίκους απαιτείται και ενυπόγραφη δήλωση του κηδεμόνα για την συμμετοχή τους. Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Στον αγώνα θα γίνουν δεκτοί οι πρώτοι 1.500 δρομείς που θα εγγραφούν. Η φόρμα εγγραφής είναι διαθέσιμη εδώ.

Ώρα εκκίνησης – τοποθεσία/όριο τερματισμού

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει στις 31/12 στις 23:40. Το σημείο εκκίνησης θα είναι στην αψίδα που βρίσκεται τοποθετημένη λίγο πριν την Εσπλανάδα, ανάμεσα στο Κανάλι του ΚΠΙΣΝ και στη Λεωφόρου Συγγρού. Το ανώτατο όριο ολοκλήρωσης του αγώνα είναι 50 λεπτά.

Οδηγίες για την εκκίνηση

Η άφιξη των δρομέων στα μπλοκ εκκίνησης θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί 10 λεπτά πριν την εκκίνηση, δηλαδή στις 23:30.

Περαιτέρω οδηγίες θα ακολουθήσουν λίγες ημέρες πριν τον αγώνα μέσω email σε όσους έχουν εγγραφεί.

Αναλυτικές πληροφορίες για το συνολικό προγραμματισμό του ΚΠΙΣΝ, μπορείτε να βρείτε στο έντυπο πρόγραμμα εκδηλώσεων και στην ιστοσελίδα www.SNFCC.org/events

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
(ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ)

Διαβάστε Επίσης

�χόλια στο “Διακοπή κυκλοφορίας στην Ποσειδώνος την παραμονή της Πρωτοχρονιάς

  • 27/12/2016 at 11:24 μμ
    Permalink

    Θα ηθελα καποιος υπευθυνος για αυτο που ετειμαζουν να μου πει απο που προερχεται το εθιμο αυτο και ποιοι αποφασισαν να αλαξουν τα ελληνικα εθιμα με ξενοφερτα.
    Να βαλουν τους ελληνες να τρεχουν μαραθωνιο παραμονη πρωτοχρονιας.

    Απαντήστε
  • 29/12/2016 at 7:01 μμ
    Permalink

    Σώσον κύριε!!!!!! Παραμονή Πρωτοχρονιάς θα κλείσουν τούς δρόμους;;;;;;Τίνος φαϊνή ιδέα ειναι αυτή;;;;;Δεν μας φτάνουν τα προβλήματά μας μη μας ταλαιπορείτε άλλο.

    Απαντήστε

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.