Παράσταση διαμαρτυρίας στο δημοτικό συμβούλιο
kinimatoargy

H Κινηματογραφική Λέσχη Ελληνικού – Αργυρούπολης “Κι.Λ.Ελλ.Αρ.” καλεί τα μέλη της, τους φίλους της και κάθε Φορέα/Σωματείο/πολίτη/δημότη του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης, να παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Ελληνικού – Αργυρούπολης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου, στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου (Κύπρου 97 και Χρυσοστόμου Σμύρνης, Αργυρούπολη).

Μετά την απόφαση δικαίωσης του Σωματείου μας από το Πρωτοδικείο Αθηνών, κατά της αίτησης ανακοπής που κατέθεσε ο Δήμος Ελληνικού – Αργυρούπολης σε μια προσπάθεια να διακόψει την λειτουργία μας, η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. θα παρευρεθεί στο δημοτικό συμβούλιο για να ενημερώσει όλους τους δημοτικούς συμβούλους, τους πολίτες και τους δημότες για την έκβαση του δικαστηρίου. Επίσης, η Κι.Λ.Ελλ.Αρ. θα διεκδικήσει από την Διοίκηση του Δήμου ισότιμη αντιμετώπιση με όλα τα ανεξάρτητα πολιτιστικά σωματεία που δραστηριοποιούνται στην πόλη μας.

Στο πλευρό μας θα βρίσκονται και εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας Κινηματογραφικών Λεσχών Ελλάδος (Ο.Κ.Λ.Ε.).

Σας καλούμε όλους να μας στηρίξετε με την παρουσία σας.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.