Γλυφάδα: Συλλήψεις για εισαγωγή κοκαΐνης




kokagly1

Συνελήφθησαν, το απόγευμα της περασμένης Κυριακής, στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο υπήκοοι Βουλγαρίας, ηλικίας 28 και 36 ετών, για εισαγωγή  από την Ολλανδία, μέσω αεροπορικών δρομολογίων, σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης.

Οι αστυνομικοί στο πλαίσιο ερευνών για την αποτροπή εισαγωγής ναρκωτικών ουσιών, εντόπισαν το μεσημέρι της 12ης Νοεμβρίου τους δύο Βούλγαρους στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» και αποφάσισαν να τους ελέγξουν.

Όπως διαπιστώθηκε οι δύο αλλοδαποί ήρθαν αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενοι από το Μόναχο, που αποτελούσε τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από την Ολλανδία στην Ελλάδα, χωρίς αποσκευές. Οι αστυνομικοί υποψιάστηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά και έτσι το επόμενο πρωί, όταν έφτασαν οι βαλίτσες τους, τις έκαναν “φύλλο και φτερό”.

kokagly2

Βρήκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν, για την αποφυγή εντοπισμού τους, που περιείχαν κοκαΐνη συνολικού βάρους 4 κιλών και 310 γραμμαρίων.

Κλιμάκιο αστυνομικών τους εντόπισε στον τόπο προσωρινής διαμονής τους στη Γλυφάδα και τους συνέλαβε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -3.275- ευρώ και -4- συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θα μετέφεραν την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης στην Κύπρο, προς περαιτέρω διάθεσή της στην τοπική παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.