Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων στο κοινωνικό φροντιστήριο Γλυφάδας




koinonikofront

Ξεκινούν τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου, τα μαθήματα δωρεάν ενισχυτικής διδασκαλίας που προσφέρει ο Δήμος Γλυφάδας σε μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου. Το πρόγραμμα ενισχυτικής διδασκαλίας πραγματοποιείται από εθελοντές καθηγητές της πόλης, στο 5ο Γενικό Λύκειο Γλυφάδας (Πέλλης 70 & Γεννηματά – περιοχή Αγ. Τρύφωνα).

Αξίζει να σημειωθεί ότι στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις, οι μαθητές που παρακολουθούσαν τα μαθήματα ενισχυτικής διδασκαλίας του κοινωνικού φροντιστηρίου είχαν ιδιαίτερα υψηλό (70%) ποσοστό επιτυχίας σε ΑΕΙ και ΤΕΙ.

«Είμαστε πολύ υπερήφανοι για αυτά τα παιδιά και για τους καθηγητές μας, που προσφέρουν το χρόνο και τον κόπο τους», δήλωσε ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαριστώντας θερμά τους καθηγητές που εργάζονται αφιλοκερδώς για να στηρίξουν και να βοηθήσουν τα παιδιά που έχουν ανάγκη.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται:

α) Συντονίστρια του προγράμματος ενισχυτικής διδασκαλίας κ. Ερμιόνη Κοροσίδου (κιν. 6973502655)
β) Διευθύντρια του 5ου Λυκείου Γλυφάδας κ. Όλγα Χορταριά (τηλ. 2109646042)
γ) Διευθυντής του 8ου Γυμνασίου Γλυφάδας κ. Κων/νος Καραγγελής (τηλ. 2109642690)

Το εβδομαδιαίο πρόγραμμα μαθημάτων είναι το ακόλουθο. Σημειωτέον ότι το πρόγραμμα μπορεί να τροποποιηθεί κατόπιν συνεννόησης μαθητών και διδασκόντων καθηγητών.

Εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Μαθημάτων

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.