Καβούρι: Της βγήκε “ξινό” το μπάνιο στις “Νηρηίδες” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




niikolaz

(‎Lydia Stamath‎ Το Forum των 3Β)

Καλησπέρα, χτές 17:00 το απόγευμα ενώ καθόμουν στις “Νηρηίδες” και έκανα το μπάνιο μου, με ειδοποιούν 2 κύριοι ότι στο εξωτερικό υπαίθριο parking το όχημα μου παραβιάστηκε (σπάζοντας το δεξιό πίσω τζάμι καθώς και η κλειδαριά του συνοδηγού) ! Η αστυνομία με ενημέρωσε ότιί στις “Νηρηίδες” είναι το 5ο περιστατικό κλοπής μέσα σε ένα μήνα!!!! ( αυτόπτες μάρτυρες είδαν έναν άνδρα ηλικίας 55-60 με ένα μηχανάκι ασημί beverly ) ΠΡΟΣΟΧΗ !!!!!

Giorgos Politis Τον έχω δεί….κάθεται δίπλα στην μηχανή του κοντά στην μάντρα που είναι η οικοδομή.Πρέπει να κατάλαβε ότι τον κοιτάω επίμονα…όταν απομακρύνεται ο οδηγός από το όχημα πηγαίνει και κοιτάζει το εσωτερικό των αυτοκινήτων…είναι γύρω στα 52-55.Αν δεν τον δεί κάποιος να κάνει την πράξει πως να φωνάξει την αστυνομία???

Liz Chryssanthidou Γίνεται χαμός και στη Βούλα! Στη μητέρα μου μπήκαν τρεις φορές και την τρίτη έκαναν οτι ήταν η αστυνομία και πήγαν με βιβλίο με φωτογραφίες για να αναγνωρίσει και καλά τους προηγούμενους που είχαν μπει στο σπίτι! Λεφτά δεν έχουν ποτέ γιατί και δεν φτάνουν… της πήραν όμως όλα τα κοσμηματά της!!! Η αστυνομία δεν προλαβαίνει και δεν μπορεί να ασχοληθεί παραπάνω για τις κλοπες τουλάχιστον όπως μας είπαν 🙂 Και εμένα μου έσπασαν το αυτοκίνητο αλλά βέβαια έκανε το λάθος η κόρη μου και ειχε αφήσει την τσάντα της πάνω στο κάθισμα 🙂 ΠΡΟΣΟΧΗ γιατί έχουν αποθρασυνθεί!!!

Panagiotis Blachos Αυτη η δουλεια γινετε εδω κ πολλα χρονια.Δεν ειναι σημερινη ουτε επειδη εχουμε κριση.Καποτε υπηρχαν 2 τυποι με μηχανη.Γυρναγαν ολη την περιοχη καθημερινα.Κ αν τους εβλεπε κανεις κ τους φωναζε απο το μπαλκονι …τους απειλουσαν κιολας ..προσεχε την επομενη θα ερθουμε σε σενα.Αυτη η δουλεια τουλαχιστον μια 5αετια.Μετα υπαρχουν αλλοι….με βαν.Σταματανε διπλα στη μηχανη κ σε 4 δευτερα εχουν φυγει.Σπανε κ ακριβα αυτοκινητα κ ας μην δουν κατι στο καθισμα.Μηχανη πριν χρονια που εκλαπει απο το παρκινκ μπροστα στη πλαζ εθεαθη στα τιρανα να βολταρει κ να ζητανε κ λεφτα για επιστροφη.Γενικα προσεχετε.Εγω πριν παω για μπανιο ανοιγω το μπροστινο ντουλαπακι….ετσι βλεπουν τα λαμογια.Δυστυχως η αστυνομια δεν τους καιγετε καρφι.Τα ξερουν…απλα δεν εχουν κοσμο να ασχοληθει.Τωρα τομονο που μπορεις να εχεις στο αυτοκινητο-μηχανη εαν στη παρουν ειναι ενα κρυφο τζι-μπι-ες.εχουν σωθει ετσι περιουσιες.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.