“Καμιά απόλυση στον δήμο Αλίμου”




dimarxeioalimou1

Ο Σύλλογος των εργαζόμενων Δήμου Αλίμου μετά την κατάθεση στη Βουλή της τροπολογίας για την παράταση των συμβάσεων στην καθαριότητα δηλώνει κατηγορηματικά «καμιά απόλυση στον Δήμο Αλίμου!».
Οι συνάδελφοι συμβασιούχοι έχουν προσφέρει με την εργασία τους στον Δήμο αλλά και έχουν συμβάλλει στην διατήρηση του δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα των υπηρεσιών, προσφέροντας τόσο καιρό ποιοτικές υπηρεσίες στον Δημότη.
Η ευθυγράμμιση της κυβέρνησης με τις επιταγές των θεσμών, ύστερα από την κατάθεση της μεταλλαγμένης τροπολογίας, είναι φανερή προκειμένου να εξαιρεθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι εργαζόμενοι από την τροπολογία.
Συντηρείται με αυτόν τον τρόπο ένα καθεστώς ομηρίας, ανασφάλειας και εκμετάλλευσης των συμβασιούχων συναδέλφων, το οποίο εξυπηρετεί πελατειακές ανάγκες της κυβέρνησης και των αιρετών της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, ενώ επιδιώκεται και η αντικατάσταση της μόνιμης και σταθερής εργασίας με ελαστικές μορφές, μικρής διάρκειας, κακοπληρωμένες και χωρίς δικαιώματα.
Ζητάμε λοιπόν την παραμονή και μονιμοποίηση όλων των συμβασιούχων, γιατί καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου Αλίμου, καθώς και άμεσες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού ώστε να καλυφθούν όλες οι ελλείψεις και να σταματήσει η απαξίωση των υπηρεσιών του Δήμου που δημιουργήθηκε από την συνεχιζόμενη μνημονιακή κατάργηση των προσλήψεων.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ  Καπράλος Ιωάννης                 Η ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Παπαχρίστου Αναστασία

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.