Συνέλαβαν αλλοδαπούς με εκρηκτικά στο Φάληρο (VIDEO)




katadioxiargygeito-1

Η αστυνομία συνέλαβε την Παρασκευή τέσσερις αλλοδαπούς που κυκλοφορούσαν στο Φάληρο με εκρηκτικά και πυροκροτητές στο πορτ μπαγκάζ.

Όπως είπε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του  Star και στην Μάρα Ζαχαρέα, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Μπούσιος, «γύρω στη 01:30 τα ξημερώματα εντοπίστηκε ένα αυτοκίνητο που είχε πινακίδες Μολδαβίας στην περιοχή του Φαλήρου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ το θεώρησαν ύποπτο και το σταμάτησαν. Όταν όμως άνοιξαν το πορτ μπαγκάζ δεν πίστευαν στα μάτια τους! Εκτός από πάρα πολλά διαρρηκτικά εργαλεία, υπήρχαν εκεί πολλοί πυροκροτητές και TNT (εκρηκτική ύλη)».

Οι αστυνομικοί τους συνέλαβαν, τους πήγαν αρχικά στο τμήμα του Φαλήρου και στην συνέχεια στην Ασφάλεια, όπου κρατούνται μέχρι αυτή την ώρα και εξετάζονται.

Θεωρείται  σίγουρο ότι έχουν συμμετάσχει σε επιθέσεις, ληστείες και κλοπές, ωστόσο ακόμη δεν ξέρουν οι αστυνομικοί που θα χρησιμοποιούσαν αυτή την πολύ μεγάλη ποσότητα εκρηκτικών. Τους έχουν πάρει αποτυπώματα και dna, προκειμένου να κάνουν συγκρίσεις με άλλες υποθέσεις.

Οι 4 αλλοδαποί μπήκαν στην χώρα μας μόλις χθες Πέμπτη νόμιμα! Οι αστυνομικοί δεν αποκλείουν να έχουν κάνει ληστείες στην χώρα τους και να έφυγαν εκεί προκειμένου να γλιτώσουν αλλά και να συνεχίσουν τα χτυπήματα τους στην Ελλάδα.

Το πρωί του Σαββάτου θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα, με την αστυνομία να περιμένει και τα αποτελέσματα των dna.

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.