Πεταμένα λεφτά… (ΕΙΚΟΝΕΣ)




spatalineakolaz

(Alex Megas) Κύριοι-ες του δήμου Ν. Σμύρνης και τον ποιο άσχετο να ρωτούσατε για την τοποθέτηση αυτών των χαμηλών φωτιστικών στο Άλσος στο πουθενά θα σας απαντούσε χωρίς δεύτερη σκέψη ότι αυτά τα φωτιστικά δεν είχαν πάνω από μερικούς μήνες ζωής. Ποιος ο λόγος να τοποθετούνται τέτοια φωτιστικά που στην ουσία δεν έχουν καμία χρησιμότητα και που γνωρίζετε ότι πολύ σύντομα θα έχουν καταστραφεί? Ούτε ένα φωτιστικό δεν είναι ακέραιο όλα θέλουν ξύλωμα και στα παλιοσίδερα Το αποτέλεσμα αυτών των άστοχων η σκόπιμων παρεμβάσεων είναι η σπατάλη δημοσίου χρήματος (κόστος φωτιστικών, υπόγεια καλωδίωση κλπ.) Όλα αυτά τα άστοχα περίεργα μικρά έργα συγκεντρωτικά μαζί κάνουν ένα αξιοσέβαστο ποσό που επιβαρύνετε ο φορολογούμενος. Τα μεγάλα έργα είναι μια άλλη αμαρτωλή ιστορία με αστρονομικά νούμερα.
Το άθλιο αυτό κράτος κυνηγάει τον μικρό οφειλέτη φορολογούμενο που του χρωστάει 3-5 χιλιάδες και αφήνει στο απυρόβλητο δεν ελέγχει τον υπάλληλο του που διαχειρίζεται δημόσιους πόρους εκατομμυρίων, αυτά που πληρώνει ο φορολογούμενος.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

spatalinea1

spatalinea3

spatalinea4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.