Παρέλαση ιστορικών στρατιωτικών οχημάτων




istorika3v

Ιδιαίτερο χρώμα θα έχει φέτος η παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου στο Δήμο Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, αφού για πρώτη φορά, μαζί με τους μαθητές των σχολείων και τους εκπροσώπους των συλλόγων, θα παρελάσουν και ιστορικά στρατιωτικά οχήματα του Συλλόγου Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων.Ο Σύλλογος Διατηρήσεως Ιστορικών Οχημάτων ιδρύθηκε το 1985, με σκοπό την ανεύρεση, περισυλλογή, ιστορική αποκατάσταση, διατήρηση και προβολή αντιπροσωπευτικών οχημάτων πού χρησιμοποιήθηκαν από τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρας μας, κατά την περίοδο 1940 – 1954, δηλαδή την χρονική περίοδο του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου μέχρι και το τέλος του πολέμου της Κορέας.

Μετά το τέλος της παρέλασης και μέχρι τις 15.00, τα οχήματα θα βρίσκονται στο πάρκινγκ, απέναντι από τον Ι.Ν. Αγ. Ιωάννη, στην κεντρική πλατεία Βούλας, προκειμένου να μπορέσουν όλοι να τα δουν από κοντά.

Οι εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν ενιαία στη Δημοτική Ενότητα Βούλας και συγκεκριμένα, στη Λεωφόρο Βασ. Παύλου, μπροστά στο Πάρκο των Ηρώων Πολυτεχνείου.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

istorika3v1

istorika3v3

istorika3v2

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.