“Παραπληροφορούν τους κατοίκους του Ελληνικού ότι θα βάλουμε παρκόμετρα”




enomenipoli

(ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ) Βρώμικα παιχνίδια σε βάρος των κατοίκων του Ελληνικού. Την ώρα που η διοίκηση Κωνσταντάτου ετοιμάζει την παρουσίαση στους κατοίκους της προεκλογική της δέσμευση για ελεγχόμενη στάθμευση στις πολύπαθες γειτονιές του Ελληνικού πέριξ του Μετρό ( Ελεγχόμενη στάθμευση σημαίνει μια θέση στάθμευσης για κάθε κάτοικο αλλά και μια ζώνη στάθμευσης επισκεπτών και φυσικά όλα αυτά δωρεάν δίχως καμία χρέωση ) εδώ και μέρες κύκλοι της αντιπολίτευσης παραπληροφορούν τους κατοίκους για δήθεν παρκόμετρα και άλλα συκοφαντικά που δεν έχουν καμία βάση και λογική στο έργο που θα γίνει.

Αυτοί που κρύβονται πίσω από την “5η φάλαγγα παραπληροφόρησης” είναι αυτοί που όταν διοικούσαν το Ελληνικό απέτυχαν να το θωρακίσουν απέναντι στα χιλιάδες οχήματα που έπνιξαν τις γειτονιές του, δεν έκαναν το ελάχιστο, δεν έφεραν ουτε καν την δημοτική συγκοινωνία που φέραμε εμείς σε ολη την πόλη και τώρα προσπαθούν να υπονομεύσουν με ψέμματα το μόνο μέτρο που θα “ανακουφίσει” τις γειτονιές μας.

Όλα αυτά στην λογική της νοσηρής τους αντιπολίτευσης απέναντι στον Δήμαρχο που κάνει πράξη ότι υποσχέθηκε. Καλούμε τους κατοίκους να μην παρασύρονται από ψεύδη και τα βρώμικα παιχνίδια αυτών που έφεραν τις γειτονιές τους σε αυτό το χάλι.

Να βρίσκονται σε εγρήγορση και το μέτρο αυτό όταν εφαρμοστεί, θα τους εξασφαλίσει μια θέση στάθμευσης ενώ θα βοηθήσει και την εμπορικότητα της Λ.Ιασωνίδου αφού θα έχει ζώνη επισκεπτών. Όλες οι σύγχρονες πόλεις το έχουν εφαρμόσει, στο Ελληνικό το πολεμούν οι δυνάμεις της μιζέριας και της οπισθοδρόμησης. Απομονώστε τους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.