Hλιούπολη: Πως συνέλαβαν τους ανήλικους που πουλούσαν χασίς έξω από σχολεία




ilioupolixasis

Συνελήφθησαν στις 14 Οκτωβρίου 2016 στην Ηλιούπολη, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Ηλιούπολης, πέντε ανήλικοι (τρεις Έλλληνες 16, 16 και 17 ετών και δυο αλλοδαποί, 15χρονος Αιγύπτιος και 17χρονος Αλβανός), για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών, σε εξωτερικούς χώρους σχολικών συγκροτημάτων σε περιοχές της Ηλιούπολης και του Υμηττού.

Ειδικότερα, το Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης συγκρότησε ειδική ομάδα και κατάφερε να διακριβώσει τη δράση των συλληφθέντων και να ταυτοποιήσει τα στοιχεία τους.

Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν ένα ζευγάρι γονέων κατήγγειλε στο Α.Τ. Ηλιούπολης ότι η ανήλικη κόρη τους διατηρεί σχέση με άλλον ανήλικο που κάνει χρήση και εμπορία χασίς.

Οργανώθηκε επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας εντοπίσθηκε και συνελήφθη σε εξωτερικό χώρο σχολικού κτιρίου στην Ηλιούπολη ο 17χρονος υπήκοος Αλβανίας, τη στιγμή που πωλούσε ποσότητα κάνναβης στον 15χρονο υπήκοο Αιγύπτου και στους δύο 16χρονους Έλληνες. Στην ίδια περιοχή εντοπίσθηκε και συνελήφθη και ο 17χρονος Έλληνας να κατέχει μικροποσότητα κάνναβης.

Από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθέντες από 6μήνου τουλάχιστον, προμηθεύονταν και διέθεταν προς πώληση ποσότητες ναρκωτικών ουσιών και συγκεκριμένα κάνναβης σε ανήλικους μαθητές σχολείων, κυρίως γύρω από σχολικά συγκροτήματα, στις περιοχές της Ηλιούπολης και του Υμηττού.

Στην κατοχή τους καθώς και από έρευνες στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν ποσότητα κάνναβης βάρους -94- γραμμαρίων και -3- ζυγαριές ακριβείας.

Οι συλληφθέντες, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ανηλίκων Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε στο Ανακριτικό Τμήμα Ανηλίκων.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.