Άγιος Δημήτριος: Ολοκληρώθηκαν οι διαβουλεύσεις για το τεχνικό πρόγραμμα του 2017




laikesagios1

Έκλεισε ο κύκλος των τριών λαϊκών συνελεύσεων που πραγματοποιήθηκαν στις 10, 11 και 12 Οκτωβρίου 2016, στα 10ο, 11ο και 12ο Δημοτικά Σχολεία αντιστοίχως και στις οποίες συζητήθηκαν τα μεγάλα έργα που προγραμματίζονται στην πόλη για το 2017, αλλά και μικρά καθημερινά προβλήματα που απασχολούν την κάθε γειτονιά.

Στις λαϊκές συνελεύσεις που προέδρευε ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νίκος Δασόπουλος, η Δήμαρχος Μαρία Ανδρούτσου και ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Άγγελος Γαβαλάς, παρουσίασαν τις προτάσεις της Δημοτικής Αρχής για το Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου για το 2017, κατέγραψαν τις προτάσεις των πολιτών και απάντησαν σε ερωτήματα που τέθηκαν για διάφορα ζητήματα και προβλήματα της πόλης. Η όλη διαδικασία σχεδιασμού του Τεχνικού Προγράμματος, περιλαμβάνει ακόμη συζήτησή του στην Εκτελεστική Επιτροπή του Δήμου και θα ολοκληρωθεί με την ειδική συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής Διαβούλευσης, σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σύντομα.
Η τελική πρόταση που θα διαμορφωθεί θα κατατεθεί για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.