Tι είδε ο Ζαν Κλωντ Φρεκόν στο κέντρο logistics του Φαλήρου




frekon2

 (Toυ Χρήστου Καπάταη – Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών) Μετά από πρόσκληση της Περιφέρειας Αττικής για πρώτη φορά επισκέφτηκε την χώρα μας ο πρόεδρος του Κογκρέσου των τοπικών αρχών του Συμβουλίου της Ευρώπης Ζαν Κλωντ Φρεκόν.
Σε περίοδο που δοκιμάζονται αξίες, σχέσεις και κεκτημένα σε ολόκληρη την Ευρώπη (όχι μόνο στην Ευρωπαϊκή Ένωση) είναι εξαιρετικής σημασίας η ενημέρωση του προέδρου και κατά επέκταση όλου του Κογκρέσου, για τις ενέργειες που κάνει η χώρα μας, σε Περιφερειακό επίπεδο για το θέμα των προσφύγων και μεταναστών.
Η κατανόηση του προβλήματος αποτελεί προϋπόθεση για την λύση του.
Η λύση στο προσφυγικό – μεταναστευτικό, απαιτεί συντονισμό των τοπικών αρχών τόσο στο εσωτερικό της χώρας όσο και σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

frekon3
Η συγκεκριμένη επίσκεψη του κ. Ζαν Κλωντ Φρεκόν έρχεται σε συνέχεια των προσπαθειών της διοίκησης της Περιφέρειας Αττικής, προς αυτήν την κατεύθυνση. Τόσο η παρουσία της Περιφέρειας Αττικής στα Ευρωπαϊκά Fora όσο και οι συναντήσεις με εκπροσώπους ευρωπαϊκών θεσμών δείχνει την βούλησή μας και τον προσανατολισμό μας.
Κατά την διάρκεια της επίσκεψης στο κέντρο logistics, είχαμε την ευκαιρία να ενημερώσουμε τον πρόεδρο του Κογκρέσου, για τον τρόπο λειτουργίας του κέντρου μας και το έργο το οποίο παράγετε. Ενημερώσαμε αναλυτικά για όλες μας τις ενέργειες, καθώς και για τις μελλοντικές μας προσπάθειες.
Η ύπαρξη του κέντρου logistics είναι παράδειγμα καλής πρακτικής που θα μπορούσε να αναπτυχθεί και σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες οι οποίες αντιμετωπίζουν παρόμοια προβλήματα.
Τέλος ο πρόεδρος Ζαν Κλων Φρεκόν δήλωσε χαρακτηριστικά ότι δεν έχει δει πουθενά παρόμοιο κέντρο και θα είναι ένθερμος συμπαραστάτης μας.
Οι προσπάθειές μας για το σοβαρό πρόβλημα που αντιμετωπίζει η πατρίδα μας θα συνεχιστούν και θα ενταθούν.

frekon4 frekon5 frekon6

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.