Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου ο Χρήστος Καπάταης
kapamousiko2

Στο Μουσικό Σχολείο Αλίμου και στον αγιασμό για την νέα σχολική χρονιά παραβρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Νότιου Τομέα Αθήνας Χρήστος Καπάταης, συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη Διοίκησης και Προγραμματικού Σχεδιασμού Τασούλη Ελισσάβετ και την Περιφερειακή Σύμβουλο Νερούτσου Μαρία.
Αφού ξεναγήθηκε για μια ακόμη φορά στον χώρο, είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με καθηγητές και μαθητές και επιβεβαίωσε το υψηλό επίπεδο του σχολείου παρά τα κτηριακά προβλήματα που υπάρχουν.
Στο σύντομο χαιρετισμό του, αφού ευχήθηκε σε όλους καλή σχολική χρονιά τόνισε ότι φέτος για πρώτη φορά η μεταφορά όλων των μαθητών είναι απολύτως προγραμματισμένη και τα μέσα μεταφοράς είναι ήδη έξω από το σχολείο και περιμένουν.
Η Περιφέρεια Αττικής, έλυσε οριστικά και έγκαιρα το πρόβλημα της μεταφοράς των μαθητών και πλέον οι μαθητές της Αττικής δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα μεταφοράς.
Οι παραπάνω ενέργειες της Περιφέρειας Αττικής σε συνδυασμό με τις ενέργειες του Υπουργείου Παιδείας, είναι οι καλύτεροι οιωνοί για να ξεκινήσει φέτος η σχολική χρονιά.
Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη Νότιου Τομέα Αθηνών

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.
Το τρίγωνο της λάσπης: Αυτοί βρίσκονται πίσω από την επιχείρηση συκοφάντησης του Ανδρέα Κονδύλη

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

kapamousiko1

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.