“Σινεμά ο Παράδεισος” – Αυλαία με το “Το πάρτι” του Πίτερ Σέλερς




sineparaparty

Αυλαία ρίχνει την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου το «Σινεμά ο Παράδεισος», το πρόγραμμα κινηματογραφικών προβολών σε υπαίθριους χώρους που διοργάνωσε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ο Δήμος Γλυφάδας. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και το Σεπτέμβριο, γνωστές ταινίες του ελληνικού και παγκόσμιου κινηματογράφου, για μικρούς και μεγάλους, προβλήθηκαν σε πλατείες και άλλους δημοτικούς χώρους, με την είσοδο να είναι ελεύθερη για όλους.

Ο Δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου, ευχαρίστησε τους κατοίκους και επισκέπτες της πόλης που αγκάλιασαν με ενθουσιασμό και αυτή την πρωτοβουλία της δημοτικής αρχής και δεσμεύθηκε για συνέχιση και καθιέρωση του καλοκαιρινού αυτού θεσμού.

Σήμερα Παρασκευή, το «Σινεμά ο Παράδεισος» κλείνει, στο ίδιο μέρος και την ίδια ώρα, με «Το Πάρτι», την ξεκαρδιστική κωμωδία με τους Πίτερ Σέλερς, Κλοντέ Λονζέ, Ναταλία Μπορίσοβα – και με μια μικρή γιορτή για τους φίλους του κινηματογράφου!

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.