“Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες παιδικές χαρές της Γλυφάδας μας” (ΕΙΚΟΝΕΣ)




 

 glynea6
glynea5

“Δεν υπάρχει πιο όμορφο συναίσθημα από τη χαρά του να βλέπεις τον ενθουσιασμό των παιδιών που μπαίνουν, περιεργάζονται και παίζουν σε μια ολοκαίνουργια παιδική χαρά…” είπε ο δήμαρχος Γλυφάδας Γιώργος Παπανικολάου, με αφορμή τα εγκαίνια της παιδικής χαράς, στην πλατεία Κονίτσης, στην Άνω Γλυφάδα
“Ολοκληρώσαμε τις εργασίες στην πλατεία Κονίτσης και εγκαινιάσαμε μια απόλυτα λειτουργική, ποιοτική και ασφαλή παιδική χαρά, για να απασχολούνται τα παιδιά και να είναι ξέγνοιαστοι οι γονείς! Με ειδικό χλοοτάπητα, δάπεδο ασφαλείας, καινούργια παιχνίδια και τις πλέον σύγχρονες προδιαγραφές.
Συνεχίζουμε και με τις υπόλοιπες παιδικές χαρές της Γλυφάδας μας, με γνώμονα να προσφέρουμε ασφαλή και δημιουργική απασχόληση στα μικρά παιδιά και μια διέξοδο στους γονείς, ειδικά στη δύσκολη περίοδο που διανύουμε”.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

glynea1

glynea3

glynea4

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.