Συγκέντρωσαν 80 κούτες γεμάτες σχολικά! (ΕΙΚΟΝΕΣ)




agiostsantes7

Στη δράση του ΣΚΑΙ και της Εθνικής Τράπεζας «Όλοι μαζί για το παιδί», συμμετείχε για ακόμη μια φορά ο δήμος Αγίου Δημητρίου, για τη συγκεντρωση σχολικών ειδών (τσάντες, τετράδια, γραφική ύλη κ.λπ.) για τα παιδιά της πόλης που έχουν ανάγκη.

Το Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου, από τις 11 έως τις 2 στο χώρο του εμπορικού κέντρου Athens Metro Mall, πολλοί επισκέπτες, κατά την πλειοψηφία τους παιδιά έκαναν πολύ συγκινητικές και γενναιόδωρες προσφορές.

Οι εθελοντές του δήμου και εργαζόμενοι των Κοινωνικών Δομών, μαζί με τους εθελοντές της Εθνικής Τράπεζας, κατάφεραν να συγκεντρώσουν περισσότερες από 80 κούτες γεμάτες σχολικά!
Τα είδη αυτά κατηγοριοποιήθηκαν ανάλογα με τις ηλικίες των παιδιών στα οποία απευθύνονται και ετοιμάζονται σε πακέτα προκειμένου να προσφερθούν σε 240 παιδιά ωφελούμενων οικογενειών του Κοινωνικού Παντοπωλείου και του Κοινωνικού Συσσιτίου

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

agiostsantes1

agiostsantes3

agiostsantes4

agiostsantes5

agiostsantes6

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.