Προστασία και φροντίδα των αδέσποτων




filozoargy

Γίνε εθελοντής και αρωγός για την σωστή ενημέρωση και λειτουργία του προγράμματος προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς έτσι ώστε να εξαλειφθούν φαινόμενα όπως : Η εκμετάλλευση, η εγκατάλειψη, η κακοποίηση οι τραυματισμοί και ο υπερπληθυσμός.

Η φιλοζωική παρέμβαση Ελληνικού Αργυρούπολης, μια πρωτοβουλία του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης, έχει σκοπό την προστασία και τη φροντίδα των αδέσποτων ζώων. Είναι σωματείο μη κερδοσκοπικό, κοινωφελές, δεν επιδοτείται από το ελληνικό κράτος ή την Ε.Ε. και ευελπιστεί να στηριχθεί στις συνδρομές των μελών της, σε δωρεές και χορηγίες. Μέλημά μας να επιτύχουμε μια αποτελεσματική συνεργασία με το Δήμο μας για μεγαλύτερη ασφάλεια των δημοτών μας και καλύτερη προστασία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς.
Σύμφωνα με τους νόμους 4039/12 & 4235/14 : ‘οι δήμοι υποχρεούνται να μεριμνούν για την περισυλλογή και την διαχείριση των αδέσποτων ζώων συντροφιάς’

Στα πλαίσια όλων των ανωτέρω, σας καλούμε για μια ενεργή συμμετοχή στο πρόγραμμα προστασίας των αδέσποτων ζώων συντροφιάς του Δήμου Ελληνικού Αργυρούπολης στις ακόλουθες δράσεις :

Συνεργαζόμαστε με τον Δήμο μας που υλοποιεί το πρόγραμμα προστασίας αδέσποτών ζώων συντροφιάς .

Προσφορά κτηνιατρικών υπηρεσιών από τους κτηνιάτρους του Δήμου μας και σε χαμηλές τιμές για τα αδέσποτα ζώα.

Συνεργασία με δημόσιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση και τον καλύτερο χειρισμό των προβλημάτων που δημιουργούνται από τα ζώα.

Συμβουλές για την τήρηση των κανόνων ευζωίας και προστασίας στους κατόχους των κατοικιδίων ζώων ( δικαιώματα –υποχρεώσεις) .

Συνεννόηση μεταξύ των τοπικών επιχειρήσεων του Δήμου μας και ζωόφιλων πολιτών έτσι ώστε να επιτυγχάνονται η δωρεάν σίτιση (τροφές), φάρμακα για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

Πραγματοποίηση και οργάνωση εκστρατειών , υπέρ των δικαιωμάτων των ζώων και συμβολή σε αυτές με παντός είδους δραστηριότητες όπως : εκδηλώσεις, ενημερωτικές ημερίδες, εκπαιδευτικά σεμινάρια, έντυπα, Bazaar κ.ά.

Αρωγοί στο πρόγραμμα υιοθεσιών του Δήμου μας για τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς.

 Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.