Περήφανη η Ηλιούπολη για τον Νίκο Πανανό




pananos

Περήφανη έκανε την πόλη του, την Ηλιούπολη, αλλά και όλη την Ελλάδα, ο Νίκος Πανανός, που μαζί με τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη και την Άννα Ντέντα, στον “μικρό” τελικό του μπότσια νίκησαν 8-1 τους ασιάτες και πανηγύρισαν την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου.

Αυτό είναι το δεύτερο σερί μετάλλιο για τα ζευγάρια BC3 σε Παραολυμπιακούς Αγώνες, αφού το 2012 οι Πολυχρονίδης, Πανανός και Μαρία Ελένη Κορδαλή είχαν βρεθεί στην κορυφή του αγωνίσματος, ενώ ήταν το έβδομο της ελληνικής αποστολής στο Ρίο.

stigmiotipo-plirous-othonis-1392016-35542-mm-bmp

Η ελληνική ομάδα, έχοντας μάθει από το… πάθημα της πρεμιέρας των ομίλων απέναντι στην Σινγκαπούρη (σ.σ. είχε ηττηθεί 3-2), εμφανίστηκε πιο πειθαρχημένη και από το πρώτο κιόλας σετ πήρε προβάδισμα νίκης. Συγκεκριμένα, πήρε το πρώτο σετ με 3-0, έχασε το δεύτερο με 1-0, πήρε το τρίτο με 2-0 και το τέταρτο με 3-0.

Για τον Γρηγόρη Πολυχρονίδη, αυτό είναι το τρίτο Παραολυμπιακό μετάλλιο της καριέρας του, αφού το 2008 στο Πεκίνο ήταν δεύτερος στο ατομικό BC3, ενώ για τον Νίκο Πανανό το μετάλλιο αυτό αποτελεί το ιδανικότερο φινάλε σε μια υπέρλαμπρη πολυετή αθλητική καριέρα, αφού όπως είχε δηλώσει πριν την έναρξη των Αγώνων, το Ρίο αποτελούσε τον τελευταίο σταθμό.

Ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστας Σεφτελής έδωσε τα συγχαρητήριά του στον Ηλιουπολίτη Παραολυμπιονίκη

Με αίσθημα υπερηφάνειας και ιδιαίτερη συγκίνηση ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Ηλιούπολης εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στον κ. Νικόλαο Πανανό, για τη νέα του επιτυχία στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και την κατάκτηση του χάλκινου μεταλλίου με την εθνική ομάδα του μπότσια.
Για τον Νίκο Πανανό το μετάλλιο αυτό αποτελεί το ιδανικότερο φινάλε σε μια λαμπρή πολυετή αθλητική καριέρα, αφού όπως είχε δηλώσει πριν την έναρξη των Αγώνων, το Ρίο αποτελούσε τον τελευταίο του σταθμό.
Στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012 είχε κατακτήσει το χρυσό μετάλλιο.
Ο Νίκος Πανανός που γεννήθηκε στις 29 Μαρτίου του 1968, είναι δημότης και κάτοικος της Ηλιούπολης.
Εκ μέρους και των υπολοίπων μελών του Δημοτικού Συμβουλίου της πόλης μας, καταθέτω τον θαυμασμό μου και την βαθιά εκτίμηση στον ίδιον αλλά και στην οικογένεια του, που μας έκαναν για ακόμα μία φορά υπερήφανους.

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.