Μάθε κιθάρα, πιάνο και αρμόνιο με 10 ευρώ το μήνα!




mousikimathimata

Ο Οργανισμός Αθλητισμού, Πολιτισμού & Παιδικής Αγωγής (ΟΑΠΠΑ) του Δήμου Bάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης ξεκινάει τα μαθήματα Μουσικής:

1ο Πιάνου & Αρμονίου από 7 έως 18 ετών

Τρίτη-Τετάρτη-Πέμπτη απογευματινές ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Βάρης ………………………………………………………………………..

2ο Κιθάρας από 8 έως 18 ετών

Δευτέρα-Τρίτη-Πέμπτη απογευματινές ώρες στο 2ο Γυμνάσιο Βάρης ……………………………………………………………………….

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή από τη Δευτέρα 19/9/2016 έως και την Tρίτη 27/9/2016 στα γραφεία του ΟΑΠΠΑ (Αφροδίτης 2 Βουλιαγμένη πρώην Δημαρχείο) 9:00′-14:00′ ή μέσω e-mail ([email protected]) ή στο φαξ (2132020779)

Προσοχή

Για λόγους αρχειοθέτησης θα ληφθούν υπόψη τα Fax και τα e-mail που θα αποσταλούν (με το σχετικό έντυπο της αίτησης) μετά τις 9:00′ τη Δευτέρα 19/9/2016

Λόγω περιορισμένου αριθμού θέσεων θα τηρηθεί αυστηρά λίστα προτεραιότητας (με ημέρα και ώρα εγγραφής)

Με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου το μηνιαίο κόστος συμμετοχής για την Μουσική ορίστηκε στα 10€ για τους Δημότες και κατοίκους του Δήμου μας και σε 15€ για μέλη εκτός ορίου του Δήμου μας (εφόσον υπάρχουν ελεύθερες θέσεις)

Μπορούν να εγγράφονται και Δημότες, κάτοικοι και μη Δημότες άνω τον 18 ετών με συνδρομή 25€ μηνιαίως οι οποίοι θα συμμετάσχουν στα προγράμματα εφόσον έχουν καλυφθεί οι ανάγκες των παιδιών και υπάρχουν κενές θέσεις.

Οι ημέρες και οι ώρες των μαθημάτων θα ρυθμισθούν στην τηλεφωνική επικοινωνία που θα έχουν μαζί σας οι καθηγητές των τμημάτων.

Τα μαθήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 3/10/2016

Τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσει σχετική ανακοίνωση για τη λειτουργία πολλών ακόμη Πολιτιστικών και Αθλητικών Τμημάτων.

Κατεβάστε σας παρακαλούμε το συνημμένο έντυπο της αίτησης

O Αντιπρόεδρος

Γιάννης Αγαλιώτης

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.