H περιπέτεια του θρύλου της πίστας στο Παλαιό Φάληρο (VIDEO)




karousakiskolaz

Θύμα άγριου ξυλοδαρμού έπεσε γνωστός Έλληνας τραγουδιστής σε πάρκο στην οδό Αλεξάνδρου στο Παλαιό Φάληρο ύστερα από φραστικό επεισόδιο με άγνωστο άντρα. O λόγος; Ένας σκύλος.

Ο τραγουδιστής Κώστας Καρουσάκης και πατέρας της τραγουδίστριας Ελένης Καρουσάκη οδηγήθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο με σπασμένο χέρι και ισχίο. Εκεί εξακολουθεί να νοσηλεύεται περιμένοντας να χειρουργηθεί.

00_ESR_PROTH_13_09 2.indd

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, o 72χρονος τραγουδιστής το βράδυ της περασμένης Πέμπτης απολάμβανε τον καφέ του καθισμένος στο παγκάκι, όταν του επιτέθηκε ένα μεγαλόσωμος λευκός σκύλος. Εκείνος προσπάθησε να τον αποφύγει και άρχισε να φωνάζει. “Κατέβαλα μεγάλες προσπάθειες να απωθήσω τον σκύλο, που ήταν σαν αφηνιασμένος και… φώναξα στον ιδιοκτήτη να μαζέψει το ζώο”, είπε και συμπλήρωσε, πως αφού εκείνος τράβηξε τον σκύλο από το λουρί και τον έδωσε στην κοπέλα που τον συνόδευε, του επιτέθηκε πισώπλατα, με βρισιές και κλωτσιές, πριν εξαφανιστεί.

Η κόρη του Ελένη ανέφερε σε κατάσταση σοκ: «Έχει την καρδιά του ο μπαμπάς μου και καθυστέρησε το χειρουργείο, προκειμένου να ρυθμίσουν τη φαρμακευτική αγωγή που λαμβάνει. Έχουμε εμπιστοσύνη στους γιατρούς και ελπίζουμε όλα να πάνε καλά».

karousaki2

karousakis1

Μένουμε Νότια – έλα στο ελεύθερο και ανεξάρτητο group των Νοτίων Προαστίων για να μοιραστούμε ότι συμβαίνει δίπλα μας.

Ειδήσεις, σχόλια, εθελοντισμός, αγορά, έξοδος, καλή ζωή, νεολαία, διασκέδαση, πολιτισμός, περιβάλλον, αθλητισμός, ανθρώπινες ιστορίες.
( ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ- ΑΛΙΜΟΣ – ΒΑΡΗ – ΒΟΥΛΑ – ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ – ΕΛΛΗΝΙΚΟ – ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗ – ΓΛΥΦΑΔΑ -ΗΛΙΟΥΠΟΛΗ – ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ – ΠΑΛΑΙΟ ΦΑΛΗΡΟ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ο θρύλος της πίστας Κώστας Καρουσάκης και οι συναρπαστικές αναμνήσεις του από ένα χαμένο κόσμο Πηγή: www.lifo.gr

Διαβάστε Επίσης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.